به گزارش قدس آنلاین از شهرکرد، اداره کل راه و شهرسازی استان در دومین سال متوالی موفق به کسب عنوان برتر و مدير كل راه و شهرسازی استان بعنوان مدير برتر استانی درنوزدهمین جشنواره شهید رجایی چهارمحال و بختیاری شناخته شد.
در اين مراسم استاندار چهارمحال و بختياري ضمن تقدير و تشكر از مدير كل راه و شهرسازی استان و مجموعه راه و شهرسازي گفت : طبق ارزیابی صورت گرفته توسط استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی در شاخص های تخصصی اداره کل راه و شهرسازی استان توانست در نوزدهمین جشنواره شهید رجایی، عنوان برتر را در سطح استان کسب کند.
قاسم سلیمانی دشتکی، با اعلام اينكه مشكل زمين و مسكن در سطح استان حل شده است افزود: در سال گذشته 300 كيلومتر از راه های استان بهسازی و آسفالت شد و اين خود جزء با همت بالای اين مجموعه امكان پذير نبود.
در ادامه قاسم قاسمی مدير كل راه و شهرسازي استان ضمن تشكر از زحمات وزير راه وشهرسازی، استاندار و معاونين استان، به تشريح پروژه های آماده افتتاح اداره كل راه و شهرسازی استان پرداخت و افزود: در سال 94 و همزمان با گراميداشت هفته دولت 24 پروژه در راه و شهرسازی استان آماده افتتاح مي باشد.
وی به افتتاح یکهزار و 640 واحد مسكن مهر در شهرهای شهركرد، بروجن اشاره كرد و خاطرنشان ساخت: از تعداد سیزده هزار و 366 واحد مسکن مهر در شهرهای بالای 25 هزار نفر که در تعهدات این اداره کل بوده که امیدواریم تا پایان سال 95 پرونده مسکن مهر در استان بسته شود.