شناسهٔ خبر: 15019814 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

نماینده گچساران و باشت در مجلس اعلام کرد:

جاده باشت به چرام با اعتباری بالغ بر 110میلیارد ریال ساخته می‌شود

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس گفت: احداث جاده باشت به چرام با 110 میلیارد ریال اعتبار و در مدت 24 ماه انجام خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، غلامرضا تاجگردون در بازدید از طرح جاده باشت به چرام افزود: باید مسئولان استانی و مدیران با تعامل و تلاش طرح های بزرگ و ملی را تکمیل کنند. ساخت جاده باشت به چرام با اعتبار 110میلیارد ریال در مدت 24 ماه انجام خواهد شد.

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس تصریح کرد: ساخت جاده اصلی باشت به چرام به طول هفت کیلومتر یکی از طرح های بزرگ در کهگیلویه و بویراحمد است. عملیات اجرایی فازدوم این طرح تابستان سال جاری آغاز شده است.

 وی اضافه کرد: فاز نخست ایمن سازی و ساخت جاده چرام به طول 6کیلومتر با اعتباری بالغ بر 70میلیارد ریال یکی دیگر از کارهای دولت یازدهم در کهگیلویه و بویراحمد بوده است. تکمیل طرح های بزرگ محورهای ارتباطی و مواصلاتی گچساران و باشت باعث تحول عظیمی در این دو شهرستان خواهد شد.
انتهای پیام