شناسهٔ خبر: 15019725 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

معاون هماهنگ‌کننده فرمانده سپاه قدس گیلان عنوان کرد:

اعزام بیش از ۱۵ هزار نفر در حوزه آموزش و پرورش به ارودی راهیان نور

معاون هماهنگ‌کننده فرمانده سپاه قدس گیلان گفت: تعداد ۱۵ هزار و ۷۳۴ نفر در حوزه آموزش و پرورش به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس اعزام شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری موج از بندر انزلی، عباس بایرامی ظهر امروز در همایش تجلیل از عوامل اجرایی اردوی راهیان نور دانش‌آموزی گیلان با تأکید بر تداوم راه شهدا اظهار کرد: در عملیات کربلای۲ در کمتر از هفت ساعت تعداد ۱۹۶ نفر شهید تقدیم انقلاب اسلامی کردیم.

وی به گذشته ۳۰ سال از عملیات کربلای۲ اشاره کرد و افزود: ملت ایران با روحیه ایستادگی و ایثار در اوج مظلومیت و غربت در مقابل ستمگران ایستاده است.

معاون هماهنگ‌کننده فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه پیام شهدای عملیات کربلای۲ ازخود گذشتگی و ایستادگی در مقابل ظالم است، تصریح کرد: اعزام کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس اقدامی فرهنگی در راستای پاسداشت ایثارگری شهدا محسوب می‌شود.

بایرامی از اعزام بیش از ۳۰ هزار نفر به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس از سال گذشته تاکنون از گیلان خبر داد و بیان کرد: تعداد ۱۵ هزار و ۷۳۴ نفر در حوزه آموزش و پرورش اعزام شدند.

وی به افزایش ۱۰۸ درصدی اعزام کاروان راهیان نور از گیلان به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس اشاره کرد و یادآور شد: دانش‌آموزان در کاروان راهیان نور رابطه بسیاری خوبی با روایان دفاع مقدس برقرار می‌کنند.

این مسوول، با اشاره به اینکه دانش‌آموزان از دهم مهرماه امسال به مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس اعزام می‌شوند، خاطرنشان کرد: یادمان شهدای والفجر۱۰ در مناطق عملیات دوران دفاع مقدس احداث می‌شود.

 

///** انتهای خبر **///