شناسهٔ خبر: 15019465 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

مدیر عامل صندق قرض الحسنه وحدت سرخه؛

تلاش صندق های قرض الحسنه در خدمت رسانی به نیازمندان است

وام دادن به مومن غنیمت است، هرکس که برادر مسلمانش نیاز به وام گرفتن از او پیدا کند و به او ندهد،خدا بهشت را بر او احرام خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای سرخه: علی اصغر سنگسری مدیر عامل صندق قرض الحسنه وحدت شهرستان سرخه در گفت و گو با خبرنگار ندای سرخه اظهار کرد: در مکتب اقتصاد اسلامی توجه خاصی به نیازمندان و اقشار ضعیف جامعه وجود دارد که برای تأمین نیازهای آنان راهکارهایی در نظر گرفته شده است یکی از این راهها اعطای قرض بدون بهره است که در این راستا صندوق قرض الحسنه  در سرخه در سال 1354 تأسیس  و با دارای بودن شماره ثبت 1 دارای شخصیت حقوقی شد و شروع به فعالیت نمود تا برخی از فشارهای زندگی به کمک یکدیگر پشت سر گذاشته شود.

سنگسری مشکلات پیش رو این صندق در بدو تأسیس را یادآور شد و عنوان کرد: کسانی که در ابتدای امر در زمان ستم شاهی اقدام به تأسیس صندق نمودند بردارن انقلابی بودند که از سمت نظام ستمگر شاهی دچار صدمه، آسیب و شکنجه و حبس در زندان شدند اما با همه این مصائب در راه خدمت رسانی به مردم با تمام تلاش گام برداشتند که اکنون بعضی از آنان اسمشان در دفتر خاطرات جنگ و شهادت به ثبت رسیده است.

وی گفت: صندق های قرض الحسنه زیر نظر بانک مرکزی و سازمان اقتصاد اسلامی فعالیت  و با هدف خیر خواهانه وبا روش های کاملا اسلامی فعالیت می کنند.

مدیر صندق قرض الحسنه سرخه در ادامه به اهداف این صندق ها پرداخت و افزود: صندق های قرض الحسنه مشهور به اعطای تسهیلات قرض الحسنه هستند  که فاقد سود بوده و فقط کارمزد به اصل تسهیلات اضافه می شود، تلاش این صندق ها جهت رفع نیاز محرومان جامعه و رفع نیازهای ضروری همچون ( هزینه ازدواج، بیماری، تهیه جهزیه،تهیه مسکن...  ) است که به سپرده گزاران اعطا می شود.

سنگسری به نحوه تأمین منابع اشاره کرد و گفت: یکی از راههای تامین منابع در این صندق افتتاح سپرده قرض الحسنه، که برای کسانی که قصد دریافت تسهیلات را داشته باشند الزامی است.

وی خاطر نشان کرد: گرفتن تسهیلات در این صندوقها نسبت به بانک ها از نظر وام دادن و ضامن راحتر است و تا کنون در این باره با مشکلی رو به رو نبوده ایم.

مدیر عامل صندوق قرض الحسنه سرخه عنوان کرد: صندوقهای قرض الحسنه به دو گروه تقسیم می شوند؛ گروه اول صندق های کوچک فامیلی، مساجد، وادارت هستند که اعضا شناخته شده اند و گروه دوم   صندقهایی هستند که اقدام به افتتاح حساب برای مشتریان کرده و دفترچه پس انداز در اختیارشان می گذارند و محدودیتی در جذب سپردگذار ندارند و داری شعبات مختلف در سایر نقاط کشور هستند.

سنگسری در خاتمه به بازپرداخت اقساط در زمان مقرر تأکید کرد وگفت: اگر وام گیرنده ها در زمان مشخص شده اقساط را پرداخت نماید و در پرداخت تأخیر نیندازد مشکل افراد دیگر نیز زودتر برطرف خواهد شد و همچنین حمایت بیشتر مردم از این صندق باعث افزایش تعداد وام ها و ارائه خدمات بیشتر به اقشار مختلف جامعه خواهد گشت.