فتحعلی حسینی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، در رابطه با برنامه بهبود بهرهبرداری و حفاظت از منابع آب شهرستان رزن اظهار کرد: افت سالانه 90 سانتیمتر از سطح آبهای زیرزمینی در دشت رزن- قهاوند در سالهای اخیر به یکی از معضلات جدی پیشروی شهرستان رزن تبدیل شده است
وی با بیان اینکه از ابتدای سال 93 تا کنون برنامهریزیهای صورت گرفته در این شهرستان در راستای مبارزه جدی با برداشت بیرویه ذخایر آبی بوده است، تصریح کرد: بر اساس آمار رسمی بیش از 1616 حلقه چاه آب مجاز و بیش از 1200 حلقه چاه غیرمجاز در حوزه کشاورزی شهرستان رزن آب برداشت میشود که در راستای حراست از منابع آبی طی 2 سال اخیر بیش از 282 حلقه از چاههای غیر مجاز با اخذ حکم قضایی مسدود شده است.
حسینی در راستای انسداد چاههای غیرمجاز افزون بر 71 میلیون مترمکعب معادل 70 درصد صرفهجویی در برداشت آب صورت گرفته است، افزود: با نصب کنتورهای هوشمند بر روی چاههای دارای پروانه بهرهبردای هم از برداشت بیش از حدمجاز این دسته از مصرفکنندگان جلوگیری به عمل آمده است.
فرماندار شهرستان رزن اضافه کرد: تا کنون 47 کنتور هوشمند برق و آب بر روی چاههای مجاز شهرستان نصب شده است.
وی در ادامه به بیان برنامههای تامین اجتماعی شهرستان رزن پرداخت و گفت: در سال 92 به 81 نفر بیمهبیکاری پرداخت شد که این تعداد در 5 ماهه نخست امسال به 103 نفر رسیده است.
وی عنوان کرد: همچنین تعداد کل مستمریبگیران در سال 92، 832 نفر بوده که امسال به 1363 نفر رسیده است.
حسینی درباره برنامههای اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان رزن نیز گفت: تعداد تشکلهای کارگری 53 مورد و تعداد تعاونیهای برتر استانی 9 مورد است.
وی درباره برنامه اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رزن نیز اظهار کرد: امسال اداره منابع طبیعی و آبخیزداری توانست 102 هکتار را احیا و اصلاح کند.
وی با اشاره به احداث 81 کیلومتر بزرگراه در شهرستان رزن نیز اظهار کرد: 48 کیلومتر از بزرگراه از ابتدای انقلاب تا نیمه نخست سال 92 احداث شده بود و 33 کیلومتر نیز در سه سال اخیر احداث شده است.
فرماندار شهرستان رزن از اصلاح 39 نقطه حادثهخیز شهرستان خبر داد و تصریح کرد: کمربندی و کنارگذر شهرستان رزن نیز 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که 3 کیلومتر این کنارگذر با اعتباری افزون بر 11 میلیارد تومان درحال اجرا است.
وی با اشاره به اشتغال ایجاد شده در حوزه معدن نیز گفت: تعداد اشتغال ایجاد شده در این زمینه 99 مورد است در حالیکه این تعداد در سال 92، 51 مورد بوده است.
حسینی با بیان اینکه شهرستان رزن رتبه اول اجرای سیستم آبیاری تحت فشار را در سطح استان و کشور دارد، اظهار کرد: بیش از 96 درصد از اراضی آبی شهرستان رزن مجهز به سیستم آبیاری تحت فشار هستند.
وی ادامه داد: از 32 هزار هکتار اراضی مستعد اجرای طرح آبیاری تحت فشار، در 31 هزار هکتار سیستمهای نوین آبیاری اجرا شده است.
انتهای پیام