شناسهٔ خبر: 15018118 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

مدیر جدید شبکه بهداشت و درمان تایباد:

احیای دوباره مجمع خیرین سلامت شهرستان تایباد/ مشکل کمبود متخصص زنان و زایمان در تایباد برطرف می‌شود

مدیر شبکه بهداشت و درمان تایباد بااشاره به نبود مطب متخصص زنان و زایمان در تایباد، گفت: در گذشته روزانه تنها ۱۰ بیمار را متخصصین زنان و زایمان در درمانگاه بیمارستان ویزیت می کردند که بنده بعلت مراجعه زیاد، این تعداد را به ۳۰ تا ۴۰ ویزیت روزانه بیماران در حوزه زنان و زایمان افزایش دادم.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تایبادخبر، محمد موسوی مدیر جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان تایباد در اولین نشست خبری خود با خبرنگاران رسانه ها که ظهر دیروز برگزار شد، در ابتدا به سابقه خود در شهرستان تایباد اشاره کرد و گفت: بنده 10 سال پیش حدود سه سال در این شهرستان بعنوان رییس شبکه بهداشت و درمان حضور داشتم و امروز پس از تقریبا هفت سال دوری، دوباره برای خدمت به مردم تایباد به این شهرستان بازگشتم.

وی به پتانسیل های شبکه  بهداشت و درمان شهرستان تایباد اشاره کرد و گفت: حدود 25 پزشک متخصص در شهرستان داریم که این پتانسیل بسیار بالایی است که در این شهرستان در حال خدمت کردن هستند.

وی با بیان اینکه اگر ما مشکلات را بپذیریم و گوش شنوای مشکلات را داشته باشیم، مطمئنا پیشرفت خواهیم کرد، افزود: اگر بجای پذیرش مشکلات، فقط بحث تقابل را بجای تعامل مدنظر داشته باشیم هیچوقت نمی توانیم به اهداف خود دست پیدا کنیم.

وی به محورهای کاری مجموعه خود اشاره ای داشت و اظهارکرد: یکی از محورهای اصلی کاری من بحث نظم کاری هست. من از مجموعه خود این انتظار را دارم که نظم و انضباط اداری را بعنوان محورهای کاری خود مدنظر داشته باشند. همچنین بحث توجه و احترام به مددجویان و بیمارانی مراجعه کننده به مجموعه از مهمترین محورهای کاری ماست.

وی خاطرنشان کرد: پزشکان ما یکی از وظایفشان پس از انجام کامل فعالیتهای لازم برای درمان یک بیمار بستری شده، راهنمایی آنها برای دوران نقاهت پس از مرخص شدن از بیمارستان است، چرا که این سوال بسیاری از بیماران است که پس از ترخیص چه کارهایی را باید انجام دهند و چه کارهایی را نباید انجام دهند.

احیای دوباره مجمع خیرین سلامت شهرستان تایباد

موسوی عنوان کرد: یکی از برنامه های ما جذب مشارکت های مردمی است که مهمترین آن بحث احیای مجمع خیرین سلامت در شهرستان تایباد است. این مجمع ده سال پیش نیز در این شهرستان فعال بود و برنامه کاری ما این هست که این مجمع خیرین سلامت را دوباره احیا کنیم.

وی با بیان اینکه شبکه بهداشت و درمان بیش از پانصد نفر نیرو دارد، خاطرنشان کرد: این تعداد نیرو با 117 هزار نفر جمعیت شهرستان تعامل دارند. این فقط جمعیت این شهرستان است، در صورتیکه سربارهایی را چه بسا به همین اندازه از کشور افغانستان را پوشش می دهیم و درواقع ما عملا با بیش از 200 هزارنفر سرکار داریم.

پاسخ رییس شبکه بهداشت و درمان به مشکل کمبود متخصص زنان و زایمان در شهرستان تایباد

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تایباد بااشاره به مراجعین بسیار زیاد به متخصصین زنان و زایمان، گفت: تا قبل از ورود و انتصاب من بعنوان رییس شبکه، سه متخصص زنان و زایمان در شهرستان تایباد فعالیت می کردند که خوشبختانه در حال حاضر با گذشت کمتر از دوماه، یک متخصص دیگر نیز به این متخصصین افزوده شده است و همچنان به جد پیگیر این قضیه هستیم تا متخصصین دیگری را نیز به این چهارمتخصص اضافه کنیم.

وی بااشاره به نبود مطب متخصص زنان و زایمان در تایباد، ادامه داد: در گذشته روزانه تنها 10 بیمار را متخصصین زنان و زایمان در درمانگاه بیمارستان ویزیت می کردند که بنده بعلت مراجعه زیاد، این تعداد را به 30 تا 40 ویزیت روزانه بیماران در حوزه زنان و زایمان افزایش دادم.

مشکلات پرداخت هزینه بیمارستان بوسیله کارتهای بانکی

موسوی بااشاره به مشکل پرداخت هزینه بیمارستان بوسیله کارتهای بانکی، خاطرنشان کرد: در گذشته برخی از متصدیان صندوقها از وجهی که بصورت دستی از بیماران دریافت می کردند سوء استفاده مالی می بردند که دانشگاه علوم پزشکی برای از بین بردن این معضل و شفاف سازی مالی دستور داد تا تمامی پرداختها بصورت الکترونیکی انجام شود و این دستورالعمل نیز مختص شهرستان تایباد نیست بلکه در همه کشور اجرا می شود.

وی ادامه داد: بنده قبول دارم که اجرای این طرح مشکلاتی را نیز برای بیمارانی که در هنگام مراجعه به بیمارستان کارت بانکی به همراه ندارند بوجود آورده است برای حل این مشکل نیز در موارد اورژانسی این هزینه بوسیله کارت تن خواهی که در اختیار متصدی صندوق قرار گرفته است، پرداخت می شود البته فقط در موراد اضطراری از این کارت تن خواه استفاده می شود.

وی بااشاره به میزان بسیار زیاد بدهکاری های بیمارانی که سالهاست پرداخت نشده است، تاکیدکرد: ما به هیچ عنوان مریض اورژانسی را بخاطر پرداخت هزینه از دریافت خدمات درمانی محروم نمی کنیم. آن چیزی که برای ما مهم است جان بیمار است نه پرداخت هزینه بیمارستان.

برای رفع این مشکل بانک رفاه باید یک باجه در بیمارستان فعال نماید

وی با بیان اینکه چند سال پیش تمامی بحثهای مالی ما از بانک ملی به بانک رفاه منتقل شد، تصریح کرد: ما چندین بار از بانک رفاه خواهش کردیم که باجه کامل و یک نیروی ثابت بانکی در داخل شبکه و بیمارستان مستقر شود تا اگر بیماران کارت بانکی بهمراه نداشتند، بصورت نقدی هزینه را در باجه بانکی واقع در بیمارستان پرداخت و فیش پرداختی را به صندوق ارائه دهند.

وی بااشاره به همکاری بانک رفاه با شبکه بهداشت و درمان شهرستان، ادامه داد: ما این فضا را در اختیار بانک رفاه قرار دادیم. مکاتباتی را نیز با بانک رفاه انجام دادیم و برای فعال شدن باجه بانکی در بیمارستان و یا مرکز بهداشت، فقط به زیرساختها و یک نیروی بانکی از طرف بانک رفاه نیاز داریم. البته آنها نیز بدنبال فعال نمودن این باجه هستند.

موسوی در پاسخ به این سوال که برخی از همکاران شما مدعی بلاتکلیف بودن در شبکه بهداشت هستند، اظهارکرد: هیچ نیروی بلاتکلیفی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان تایباد وجود ندارد. معاونین و مدیران ما مشخص شده اند و کارکنان ما نیز وظیفه آنها مشخص شده است که ممکن است برخی از این همکاران وظیفه و کار فعلی خود را دوست نداشته باشد که این به معنی بلاتکلیف بودن نیست.

وی در پایان به تنها تغییر شبکه بهداشت اشاره ای کردی و افزود: تنها تغییری که در مجموعه شبکه بهداشت و درمان پس از حضور من در مجموعه ایجاد شده است، آقای فاطمی بجای آقای عباسی بعنوان رییس امور اداری مجموعه مشغول به کار شدند. البته آقای عباسی علاوه بر این مسئولیت، مسئول واحد مبارزه با بیماری ها نیز بودند که آقای انصاریان در حال حاضر در این پست بجای ایشان مشغول خدمت هستند.

گفتنی است رییس شبکه و بهداشت و درمان شهرستان تایباد در پایان اولین نشست خبری خود از برگزاری مداوم این نشستهای خبری برای رفع مشکلات همشهریان عزیز نیز خبر داد.

انتهای پیام/رض