شناسهٔ خبر: 15017855 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

مدیرکل بهزیستی گیلان خبر داد

برگزاری همایش بازی‌های المپیک ویژه ایران در رشت

قدس آنلاین - گیلان - مریم غلام پور : مدیرکل بهزیستی گیلان از برگزاری هجدهمین همایش بازی‌های المپیک ویژه ایران از ۱۱ تا ۱۲ شهریور ماه جاری در شهر رشت خبر داد.

صاحب‌خبر -

محمدرضا پارسی با اشاره به برگزاری هجدهمین همایش بازی‌های المپیک ویژه ایران در این شهر اظهار کرد: ورزش یکی از ابزارهای مهم در راستای توانمند کردن و اجتماعی‌سازی معلولان و کم توانان ذهنی است.

وی به رشته‌های مختلف بازی‌های المپیک ویژه ایران اشاره کرد و افزود: بازی‌های المپیک در رشته‌های دوومیدانی، شنا، دوچرخه‌سواری و «فلوربال» در دو گروه دختران و پسران و دو رده سنی بالای 10 سال برگزار می‌شود.

مدیرکل بهزیستی گیلان با بیان اینکه 450 نفر از مربیان، ورزشکاران و خانواده آنها در بازی‌های المپیک ویژه ایران حضور دارند، تصریح کرد: همایش بازی‌های المپیک ویژه ایران با حضور 195 نفر ورزشکار سندروم دان، اتیسم و تمام کم توانان ذهنی برگزار می‌شود.

پارسی از حضور 11 نماینده المپیک ویژه از نقاط مختلف کشور در رشت خبر داد و بیان کرد: هجدهمین همایش بازی‌های المپیک ویژه ایران در رشت با مشارکت کانون حمایت از فرزندان سندرم داون در دانشکده تربیت بدنی دانشگاه گیلان برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: هفدهمین همایش بازی‌های المپیک ویژه ایران در مرکز توانبخشی نمونه تهران برگزار شده است.