شناسهٔ خبر: 15017257 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

خرید لوازم التحریرایرانی برابر با حمایت از کالاهای داخلی است

خبرگزاری شبستان: استفاده دانش آموزان از لوازم التحریر ایرانی اسلامی حمایت از کالاهای ایرانی و ترویج فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی است.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری شبستان- سمنان؛ همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید عرضه محصولات لوازم التحریر، متأسفانه فرصتی را برای جولان دادن و ورود قهرمانان خارجي چون باربي، سيندرلا، بن تن و دیگر خورده فرهنگ های بی هویت برای تسخير اذهان كودكان و نوجوانان این مرزو بوم فراهم می کند.

 

دانش آموزاني كه به حسب سن و سال اندكشان بيشتر شيفته ظاهر وسايل مورد نياز مي شوند و به كيفيت و مسائل ديگر كمتر مي انديشند.

 

کشورهای غربی سال‌هاست از طریق سینما، موسیقی، تئاتر و حتی بازی‌های رایانه‌ای برای انحراف افکار عمومی درکودکان، نوجوانان و جوان ایران تلاش می‌کنند ووجود اشاعه چاپ تصاویر شخصیت‌ها و کاراکترهای فرهنگ غربی بر روی لوازم‌التحریر دانش‌آموزان در چند سال اخیر مقصد و هدف جدید این نوع تهاجم فرهنگی غرب شده است .

 

در این زمینه باید با یک برنامه ریزی دقیق استفاده از لوازم التحریر با عکس‌های قهرمان‌های مجموعه‌های تلویزیونی خارجی و نشانه‌های فرهنگی بیگانه خداحافظی کرد.

 

حمایت از کالای ایرانی ، پاسداری از اقتصاد ملی و اشتغال زایی جوانان را در پی دارد

در تولید لوازم التحریر یا وسایل مربوط به کودکان طرح‌ و رنگها حرف اول را در جلب نظر کودکان ایفا می‌کند، متاسفانه اگر قدری دقت کنیم خواهیم دید در تمام فروشگاهها شخصیت های کارتونی از باب اسفنجی، انگیبرد و مرد عنکبوتی و دیگر طرح‌های کارتون‌های خارجی گرفته تا طرح بازی معروف تقریباً همه جلدهای دفاتر مدارس را به تسخیر خود در آورده است.

 

نمی توان گفت استقبال مردم از این نوع لوازم التحریر به دلیل نبود لوازم التحریر با سبک و طرح ایرانی است زیرا بدون اغراق می توان گفت به همان میزان که دفاتر با طرح های فانتزی و غربی هست لوازم التحریر ایرانی نیز در فروشگاهها موجود است اما همان طور که می بینید خریداری ندارند.

 

در این راستا جهت استقبال از لوازم التحریر ها با سبک و طرح های ایرانی باید در گام اول کیفیت محصولات ایرانی بیش از بیش ارتقا یابد و در گام دوم این را در نظر داشته باشیم محصولات باید دارای پیوست فرهنگی باشند یعنی محصولات ارائه شده از پشتوانه های هنری مانند سینما و تلویزیون برخوردار باشند.

 

دانش آموزانی هستند که با بی‌اعتنایی به گرانی اجناس و اشکال غربی با توسل به روش‌های مختلف نظیر اصرار، خواهش، لجبازی و گاهی گریه و زاری در به کرسی نشاندن نظر خود برای استفاده از لوازم التحریر غربی تلاش می‌کنند و خانواده‌ها باید به فرزندانشان بیاموزندکه حمایت از کالای ایرانی ، پاسداری از اقتصاد ملی و اشتغال زایی جوانان را در پی دارد و مصرف کالای خارجی بی کاری جوانان ایرانی و پرشدن جیب کارگران خارجی را به دنبال دارد بنابراین آگاهی های لازم باید به مصرف‌کننده ارائه شود .

 

والدین در هنگام انتخاب لوازم‌التحریر‌ها برای فرزندانشان به تصاویر آن‌ها توجه کنند  

استفاده از نمادهای ملی و دینی توسط دستگاه های متولی در لوازم التحریرها مهم بوده و اینگونه اقدامات می‌تواند در ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی، اصلاح الگوی مصرف و ارتقای هویت انقلابی و ملی و همچنین جلب توجه و رضایتمندی خانواده ها موثر واقع شود.

 

عرضه لوازم‌التحریر اسلامی ـ ایرانی در کشور آغاز شده است و مردم می‌توانند به جای خرید نوشت‌افزار با تصاویر نمادهای غربی از لوازم‌التحریر اسلامی استفاده کنند.

 

والدین در هنگام انتخاب لوازم‌التحریر‌ها برای فرزندانشان به تصاویر آن‌ها توجه کنند  چرا که تصاویر موجود بر روی لباس، لوازم‌التحریر و کیف دانش‌آموزان، ‌حامل یک پیام به مخاطب بوده و در صورتیکه این تصاویر مثبت  باشند پیام سازنده تربیتی داشته و در غیر این صورت، آثار منفی تربیتی بر دانش‌آموز به همراه خواهد داشت.

 

فروش لوازم التحریر با نقوش فرهنگ ایرانی واسلامی در کانون های مساجد سمنان

مدیر کانون فرهنگی هنری همت مسجد اهل بیت (علیه السلام) سمنان با اشاره به اینکه در آستانه سال تحصیلی جدید و در راستای حمایت از تولید ملی این کانون به فروش لوازم التحریر ایرانی اسلامی پرداخته است گفت: تهیه لوازم التحریر با نقوش فرهنگ ایرانی واسلامی توسط والدین  برای فرزندان ضروری است.

 

مجتبی نقاشیان با اشاره به اینکه والدین می توانند تا 30 شهریور ماه از ساعت 19 تا 21 هر روز برای تهیه لوازم التحریر مورد نیاز فرزندانشان به مسجد اهل بیت (علیه السلام) مراجعه کنند اظهار داشت: طرح فروش لوازم التحریر ایرانی اسلامی در کانون مساجد توسط کانون فرهنگی هنری همت مسجد اهل بیت (علیه السلام) وکانون فرهنگی هنری والفجر مسجد المهدی (عج) سمنان مطرح ودر پنج مسجد سمنان به اجرا درآمده است.

 

وی تصریح کرد: خانواده‌ها می‌توانند در خرید لوازم التحریر دقت بیشتری کرده و از لوازم التحریری که نقوش آن متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی است، استفاده کنند.

 

نقاشیان با بیان اینکه استفاده کردن از لوازم التحریرها با نماد غربی می تواند در تمام ابعاد دانش آموز چه در زمینه رفتار، الگوگیری، شخصیت و... نقش داشته باشد اضافه کرد: باید با استفاده از تمام ظرفیت ها وپتانسیلهای به معرفی اینگونه اقلام و زیان‌های استفاده از تولیدات بیگانگان پرداخته شود تا مردم با معضلات آن آشنا شوند.

 

نمادهای ایرانی اسلامی به نفع کودکان و نوجوانان این مرز و بوم

وی تصریح کرد: در راستای تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر لزوم تولید و ترویج محصولات متناسب با فرهنگ و ارزش های اسلامی، برند لوازم التحریر ایرانی گامی موثر برای آشنایی دانش آموزان با فرهنگ غنی اسلامی-ایرانی و جایگزین مناسبی برای نمادهای غربی و بیگانه که بعضا بر دل این نوع لوازم التحریرها نقش بسته خواهد بود.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری همت مسجد اهل بیت (علیه السلام) سمنان با تاکید بر شناساندن اهداف فرهنگ سازان غربی به خانواده های ایرانی تصریح کرد: برای مقابله با تهاجم فرهنگی باید از ابزارهای فرهنگی یعنی تولیدات فرهنگی متناسب با فرهنگ ملی و دینی و استفاده از بهترین روش های تولید بهره گرفت.

 

وی با بیان اینکه ما باید برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی و برون رفت اجناس غربی از کشورمان لوازم التحریر ایرانی را خریداری و مصرف کنیم اضافه کرد: نمادهای ایرانی- اسلامی می تواند به نفع کودکان و نوجوانان این مرز و بوم باشد.

 

نقاشیان افزود:نوع خرید هر یک از خانواده‌های ایرانی حکایت از میزان پایبندی آنها به اهداف اقتصاد مقاومتی دارد چرا که با خرید اجناس ایرانی علاوه بر حمایت از تولید داخلی، از تهاجم فرهنگی و گرایش کودکان به فرهنگ غربی هم جلوگیری می‌کنند.

 

باید مدافع ارزشهای دینی و ملی خود باشیم

مدیر کانون فرهنگی هنری والفجر (عجل الله تعالي فرجه الشريف)مسجد المهدی (عجل الله تعالي فرجه الشريف) سمنان ، نیز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در سمنان با تاکید براستفاده از لوازم التحریر ایرانی اسلامی برای فرزندانمان گفت: ما باید مدافع ارزشهای دینی و ملی خود باشیم و ما در تاریخ کهن خود قهرمانان زیادی داریم که می توانیم به آنان افتخار کنیم پس دلیل ندارد که مبلغ ارزشهای دشمنان خود باشیم.

 

مجید ترحمی با اشاره به این که با خرید کالاها با نماد غربی از ارزشهای دشمنان دفاع می کنیم اظهارداشت: با ارائه الگوی مناسب و فرهنگ سازی در جامعه می توان ضمن مقابله با این هجمه های فرهنگی رویه اشتباه استفاده از نوشت افزار و لوازم التحریر با طرح های خارجی را نیز اصلاح کرد.

 

 وی ارائه طراحی و الگو با استفاده از نمادهای ملی و دینی توسط دستگاه های متولی را در لوازم التحریرها مهم  دانست وگفت: اینگونه اقدامات می‌تواند در ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی، اصلاح الگوی مصرف و ارتقای هویت انقلابی و ملی و همچنین جلب توجه و رضایتمندی خانواده ها موثر واقع شود.

 

 ترحمی با اشاره به اینکه نشانه ها و نمادها می توانند به طور غیر مستقیم در تربیت کودکان تاثیرگذار باشند، می افزاید: نمادها می توانند تاثیر عمیقی بر شخصیت افراد داشته باشند، به ویژه نمادهای خارجی که به صورت انیمیشن و با رنگ آمیزی جذاب با هدف عرضه فرهنگ بیگانه به کودکان ارائه می شود.

 

برای نهادینه کردن مصرف کالاهای ایرانی از تمامی ظرفیتها استفاده شود

مدیر کانون فرهنگی هنری والفجر (عجل الله تعالي فرجه الشريف)مسجد المهدی (عجل الله تعالي فرجه الشريف) سمنان ادامه می دهد: برای جلوگیری از تاثیر فرهنگ بیگانه بر کودکانمان باید به دنبال تقویت فرهنگ خودی باشیم و بر مدرسه نامرئی و تربیت غیرمستقیم کودکان مسلط شویم.

 

ترحمی معتقد است در مدارس باید طرحی ریخته شود تا بچه‌ها فقط اجازه آوردن لوازم‌التحریر ساده را داشته باشند و این باعث می‌شود، بچه‌ها به دلیل منع استفاده، کمتر به این وسایل روی آورده و همچنین کسانی هم که ازنظر مالی توانایی خرید وسایل گران‌قیمت و فانتزی را ندارند شرمنده فرزندانشان نشوند.

 

وی اضافه کرد: برای نهادینه کردن مصرف کالاهای ایرانی باید از تمامی ظرفیتها از جمله تشکل های مردمی و اصناف بهره گرفته شود تا به باور همگانی در موضوع اقتصاد مقاومتی و مصرف کالاهای داخلی برسیم.

 

 طرح فروش لوازم التحریر ایرانی اسلامی  در حال حاضر با هدف صيانت از ارزش ها، اعتقادات و نمادهاي ايراني بر روي لوازم التحرير و حمایت از تولید داخلی در کانون فرهنگی هنری سید الشهداء (علیه السلام) سمنان،در مساجد محمد رسول الله (صلی الله علیه وآله وسلم) شهرک روزیه،مسجد حضرت ابوالفضل(علیه السلام) شهرک جانبازان، مسجد سید الشهداء (علیه السلام) جمهوری، مسجد المهدی (عجل الله تعالي فرجه الشريف) شهرک انقلاب و مسجد اهل بیت (علیه السلام) شهرک گلستان شهرستان سمنان درحال اجرا است.