به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از " آرمان کرمان"؛ معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان در رابطه با این خبر اظهار داشت:تعدادی از بانوان شاعر و داستان نویس کرمانی؛ که به چهارمین دورهی آموزش متمرکز داستاننویسی «آلجلال» اعزام شده بودند ،در این دوره و همچنین سومین دورهی آموزش شعر «کلک خیال» همزمان با هفتمین جایزه ادبی پروین اعتصامی در مجتمع آدینهی تهران شرکت کردند .
وی ادامه داد:ایدهی برگزاری این دوره در راستای سیاست های آموزش محوری این معاونت و فرصتی مناسب برای نویسندگان و شاعران است تا آنها بتوانند ضمن آشنایی با مفاهیم اولیهی داستاننویسی و شعرسرایی؛ دغدغهها و مسائل خود را پیرامون تولید اثر مطرح و در تراز کشوری فعالیت نمایند.
محمدی افزود: «ویژگی ماندگاری شخصیتهای زن در داستانهای ایرانی»، «اصول و فنون روایت»، «تفاوت داستاننویسی با مستندنگاری و گزارشنویسی»، «خلاقیت در نگارش»، «آشنایی با اصول اولیهی نقد ادبی»، «معرفی مؤلفههای داستان دینی»، «تفاوت داستان کوتاه و رمان»، «نقش روانشناسی اجتماعی در داستاننویسی»، از جمله سرفصلهای ارائه شده در جلسه های آموزش داستان نویسی این دوره بود.
در جلسات آموزشی شعر نیز که با حضور اساتیدی چون حمیدرضا شکارسری، عبدالجبار کاکایی، سعید بیابانکی، محمدحسین جعفریان، دکتر محمدرضا سنگری، فریبا یوسفی، ساعد باقری، بهروز جلالی، جواد محقق و ناصر فیض برگزار شد، مباحثی پیرامون «زن و زبان زنانه در شعر »، «شعر و طنز»، «شعر و فرا مرز»، «مختصات شعر مدرن»، «شعر و ترانه» ، «جامعیت شاعر» و «شعر و دین» مطرح شد .
در حاشیهی برگزاری کارگاههای آموزشی این دوره علاوه بر برگزاری جلسات پرسش و پاسخ در هر دو بخش شعر و داستان در پایان هر روز، دو جلسهی جداگانه به شعرخوانی و داستانخوانی شرکتکنندگان و نقد ونظر پیرامون آثار ارائه شده، اختصاص یافت.
راضیه تجار، قاسمعلی فراست، احمد شاکری، منیژه آرمین، مجید قیصری، کورش علیانی، خسرو باباخانی، شهریار عباسی، مهدی قزلی، کامران پارسینژاد، احمد دهقان، محمدرضا بایرامی و داوود غفارزادگان از اساتید حوزهی داستان نویسی چهارمین دوره ی «آل جلال» بودند.
چهارمین دورهی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان با شرکت هنرجویان در مراسم اختتامیهی هفتمین جایزهی ادبی پروین اعتصامی به کار خود پایان داد.
انتهای پیام/