شناسهٔ خبر: 15016488 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

کارگاه یکساله آموزش نقاشی ایرانی در نقش جهان

کارگاه آموزش نقاشی ایرانی (مینیاتور)، طی یک دوره یکساله، در مرکزهنرپژوهشی‌نقش‌جهان وابسته به فرهنگستان هنر برگزار می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی فرهنگستان هنر، این کارگاه آموزشی با حضور «شاهین عرب» از نقاشان پر سابقه ایران، در مرکز هنرپژوهی نقش جهان برگزار می‌شود.
کارگاه نقاشی ایرانی در یک دوره یکساله، شامل 6 ترم دوماهه و هفته‌ای یک جلسه برگزار خواهد‌شد. در این کارگاه حداکثر 20 هنرجو برای آموزش پذیرفته خواهد شد و نخستین ترم این کارگاه نیز به صورت رایگان برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان برای ثبت نام می‌توانند به نشانی خبابان ولی‌عصر(عج)، بالاتر از خیابان شهید بهشتی، ضلع جنوب غربی بوستان ساعی، شماره 2169 مراجعه نمایند یا برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره 88553912 تماس بگیرند.
سیدشاهین عرب در سال 1350 در تهران متولد شد. وی هنر نقاشی ایرانی را از 15 سالگی آغاز کرده و تاکنون 20 نمایشگاه در داخل و خارج از ایران، برگزارکرده‌ است.

502502