شناسهٔ خبر: 15015217 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خبر داد:

حذف تمامی مدارس خشتی چهارمحال و بختیاری تا پایان سال 96

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: با مشارکت خیرین تا پایان سال 96 هیچ‌گونه مدرسه خشت و گلی و سنگی در سطح استان وجود نخواهد داشت.

صاحب‌خبر -

بیژن حیدری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا از وجود 180 هزار دانش‌آموز در مناطق مختلف  استان خبر داد و اظهار کرد: حدود 2400 فضای آموزشی، پرورشی و ورزشی در استان موجود است که از این تعداد، 1600 مکان مربوط به فضای آموزشی است.

وی با بیان اینکه بیشترین تعداد مدارس سنگی در شهرستان‌های لردگان، اردل و کوهرنگ قرار دارد، از وجود مدرسه تخریبی و خطرناک در سطح استان خبر داد و گفت: در شهرستان شهرکرد نیز مدرسه 100 درصد تخریبی وجود دارد و یکی از دلایل عدم نوسازی این مدارس، کمبود اعتبار بوده است. برای نوسازی این مدارس در مناطق مختلف، کمک‌های مردمی ضروری است.

حیدری افزود: تا اوایل مهرماه، تمامی روستاهای چهارمحال و بختیاری از مدرسه برخوردار می‌شوند.

وی با اشاره به وجود 90 پروژه نوسازی مدارس در استان و کمبود اعتبار برای تکمیل این تعداد پروژه، تصریح کرد: این پروژه‌ها با اعتبارات دولتی حدود 19 میلیارد تومان و اعتبارات خیری درحدود 13 میلیارد تومان در دست احداث هستند. در حال حاضر 13 پروژه تحت پوشش بنیاد برکت و هفت پروژه تحت پوشش بنیاد علوی است که تنها درصدی از هزینه‌ها توسط بنیادها پرداخت می‌شوند و این پروژه‌ها بیشتر مشارکتی هستند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان با اشاره به اینکه 80 درصد مدارسی که در سطح استان تجهیز و نوسازی می‌شوند، هوشمندسازی نیز خواهند شد، خاطرنشان کرد: 10 درصد از اعتبارات عمرانی به خرید تجهیزات مدارس اختصاص می‌یابد.
انتهای پیام