محمد سعیدی اظهار داشت: در بررسی و بازرسیهای کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان یک واحد متخلف شناسایی شد.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان تصریح کرد: در این واحد قصابی عرضهکننده گوشت قرمز در شهرستان دامغان، گوشت دامهای کشتار شده در خارج از محیط کشتارگاه بدون مهر تأیید و برچسب معتبری از سوی دامپزشکی مشاهده شد.
وی افزود: تخلف این واحد صنفی عرضهکننده گوشت قرمز بر اساس ماده 12 قانون دامپزشکی ثبت و پرونده این فرد خاطی برای بررسی به مراجع قضایی ارسال شده است.
سعیدی با بیان اینکه عرضه هرگونه فرآورده گوشتی در خارج از محیط کشتارگاه بدون مهر تأیید و برچسب معتبری از سوی دامپزشکی یک نوع تخلف محسوب میشود، گفت: گوشتهای عرضهشده در واحدهای قصابی عرضهکننده گوشت قرمز در سراسر استان سمنان باید در کشتارگاههای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی تهیه شود.
وی با اشاره به نحوه عملکرد کشتارگاههای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی تصریح کرد: در کشتارگاههای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی دامهایی که قرار است کشتار شوند قبل، بعد و حین کشتار تحت کنترل و بازرسی دقیق بازرسانی که از سوی اداره کل دامپزشکی تعیین میشوند قرار میگیرند.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان افزود: بررسی دقیق کشتارها سبب پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله هاری، سل، تب کریمه کنگو، بروسلوز میشود.
وی با بیان اینکه مردم استان باید فرآوردههای خام دامی موردنیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی تهیه کنند، خاطرنشان کرد: اداره کل دامپزشکی استان سمنان در برخورد با متخلفینی که تخلفات بهداشتی دارند عزم جدی دارد و با خاطیان برخورد جدی میشود.
سعیدی افزود: تضمین سلامت غذایی مردم در فرآوردههای خام دامی همواره از اهداف اصلی این اداره کل بوده است
∎
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان تصریح کرد: در این واحد قصابی عرضهکننده گوشت قرمز در شهرستان دامغان، گوشت دامهای کشتار شده در خارج از محیط کشتارگاه بدون مهر تأیید و برچسب معتبری از سوی دامپزشکی مشاهده شد.
وی افزود: تخلف این واحد صنفی عرضهکننده گوشت قرمز بر اساس ماده 12 قانون دامپزشکی ثبت و پرونده این فرد خاطی برای بررسی به مراجع قضایی ارسال شده است.
سعیدی با بیان اینکه عرضه هرگونه فرآورده گوشتی در خارج از محیط کشتارگاه بدون مهر تأیید و برچسب معتبری از سوی دامپزشکی یک نوع تخلف محسوب میشود، گفت: گوشتهای عرضهشده در واحدهای قصابی عرضهکننده گوشت قرمز در سراسر استان سمنان باید در کشتارگاههای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی تهیه شود.
وی با اشاره به نحوه عملکرد کشتارگاههای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی تصریح کرد: در کشتارگاههای تحت نظارت اداره کل دامپزشکی دامهایی که قرار است کشتار شوند قبل، بعد و حین کشتار تحت کنترل و بازرسی دقیق بازرسانی که از سوی اداره کل دامپزشکی تعیین میشوند قرار میگیرند.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان افزود: بررسی دقیق کشتارها سبب پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله هاری، سل، تب کریمه کنگو، بروسلوز میشود.
وی با بیان اینکه مردم استان باید فرآوردههای خام دامی موردنیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی تهیه کنند، خاطرنشان کرد: اداره کل دامپزشکی استان سمنان در برخورد با متخلفینی که تخلفات بهداشتی دارند عزم جدی دارد و با خاطیان برخورد جدی میشود.
سعیدی افزود: تضمین سلامت غذایی مردم در فرآوردههای خام دامی همواره از اهداف اصلی این اداره کل بوده است