به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، محمدرضا حبیبی، پیش از ظهر امروز در نشست اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر از فرایض فراموش شده در جامعه بوده که باید احیا شود.
رئیس کل دادگستری استان یزد بیان کرد: لازم است برای احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اقدامات عملی انجام شود و دستگاههای مختلف پای کار بیایند.
حبیبی تصریح کرد: البته در کنار اقدامات تشکلی و تشکیلاتی لازم است اقدامات عملی نیز از سوی متولیان امر برای احیای امر به معروف و نهی از منکر انجام شود.
وی ادامه داد: در زمینه تغییر شیوههای اجرای این دو فریضه اختلاف نظرهای بسیاری وجود دارد که لازم است با استفاده از نظر صاحبنظران، برنامهها وارد فاز عملیاتی شود.
حبیبی یادآور شد: متأسفانه تغییر دولتها نیز در تغییر شیوههای اجرای امر به معروف و نهی از منکر اثرگذار بوده و تغییر مسؤولان همواره حاشیههایی را به دنبال داشته است.
وی تأکید کرد: آنچه قطعی است، این بوده که امر به معروف و نهی از منکر واجب دینی است و مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته و اصل آن نباید درگیر حاشیه و سلیقههای افراد شود.
رئیس کل دادگستری استان یزد، یکی از راههای مهم برای عمل به این دو فریضه دینی را آموزش افراد به ویژه آموزش تذکر لسانی، داشتن جرأت و جسارت تذکر دادن و .... برشمرد و افزود: میتوان برای افرادی که قرار است در جامعه رأساً وارد شوند، کارت شناسایی نیز صادر شود.
وی خاطرنشان کرد: وظیفه برخورد و مقابله فیزیکی با منکرات با متولیان متخصص و ضابطان آموزش دیده است که در چارچوب وظایف خود عمل خواهند کرد و ستاد باید با ایجاد شرایط مطلوب، تذکر لسانی را برای احیای این سنت الهی در دستور کار خویش قرار دهد.
حبیبی تصریح کرد: به طور قطع اجرای صحیح امر به معروف و نهی از منکر میتواند گامی موثر در پیشگیری از وقوع جرم باشد ضمن اینکه عدهای از مردم واقعاً منکرها و معروفها را نمیشناسند و باید با احیای این دو فریضه، ضمن رهانیدن جامعه از بسیاری آسیبها، به مردم نیز آموزشهای لازم داده شود.
انتهای پیام/2464/ت40
∎