شناسهٔ خبر: 15012258 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

وزارت ورزش باید نگاه ویژه‌ای به وزنه برداری داشته باشد

رییس هیئت وزنه برداری مازندران گفت: وزارت ورزش باید نگاه ویژه‌ای به رشته وزنه برداری داشته باشد.

صاحب‌خبر -
وزارت ورزش باید نگاه ویژه‌ای به وزنه برداری داشته باشد عباس رحیمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: تیم ملی وزنه برداری در ریو موفق به کسب 2 مدال طلا شد که نتیجه ارزشمندی بود. در خصوص بهداد سلیمی هم همه دیدند که چه اتفاقی افتاد. متاسفانه درباره وی تصمیمی بسیار سخت گیرانه گرفته شد. حق بهداد سلیمی کسب مدال طلا بود. 

وی گفت: بهداد در حرکت یک ضرب فوق العاده عمل کرد و در حرکت دوضرب هم اگر سخت گیرانه با وی برخورد نمی شد می‌توانست موفق به کسب مدال شود. او ورزشکاری با غیرت، با انگیزه و با اخلاق است که برای رسیدن به المپیک زحمت زیادی کشید. هرچند فرصتی طلایی از دست رفت ولی امیدوارم که در مسابقات بعدی بتواند با کسب مدال این اتفاق تلخ را جبران کند.

رحیمی در خصوص برخی مشکلات موجود برای فعالیت در این رشته ورزشی افزود: وزنه برداری بعد از مدتی ابزارش از بین می‌رود و خراب می‌شود. بدون در اختیار داشتن ابزار لازم هم نمی‌توان موفق به فعالیت در این رشته شد. با توجه به مدال آور بودن این رشته و ظرفیتهای بسیار خوبی که در آن وجود دارد معتقدم وزارت ورزش و جوانان باید نگاه ویژه‌ای به رشته وزنه برداری داشته باشد و امکانات مورد نیاز را برای فعالیت در آن فراهم کند.

وی گفت: اینطور نباشد که دوباره چند سال آینده نزدیک بازی های المپیک همه به یاد وزنه برداری بیفتند و به این رشته ورزشی توجه کنند. حتی اگر موفق به تامین حداقل ها برای فعالیت حرفه ای شویم می‌توانیم در المپیک بعدی بسیار درخشان تر از این المپیک ظاهر شویم. 

رحیمی افزود: استان مازندران با 15 هیئت در این رشته بسیار فعال و ظرفیت حاضر در استان هم برای فعالیت در این رشته هم بسیار زیاد است. بطوریکه می‌توانیم 3 تیم راهی مسابقات نوجوانان به میزبانی مراغه کنیم. با این وجود در بحث سخت افزار با مشکلات عدیده روبرو هستیم. بنابراین نیاز است تا به وزنه برداری مازندران نگاه ویژه‌ای شود تا با برنامه‌ریزی ظرفیت‌های بالقوه حاضر در آن بالفعل شوند.