زهراسادات احمدیزاده در حاشیه دومین همایش پیوند پوشش ایرانی اسلامی اقوام کشور در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شیراز با بیان اینکه صنایع دستی عرصه خوبی برای اشتغال بانوان است اظهار داشت: در سه سال گذشته 225 هزار مجوز کارگاه فردی و گروهی صنایع دستی برای بانوان صادر شده است.
وی با بیان اینکه 75 درصد از محصولات صنایع دستی کشور توسط بانوان تولید میشود گفت: یکی از اقداماتی که باید در راستای توسعه این امر انجام داد فراهم کردن بسترهای عرضه و فروش این محصولات است و به همین دلیل سامانه مجازی فروش صنایع دستی بانوان به زودی راهاندازی میشود.
احمدیزاده با اشاره به فعالیتهایی که تاکنون برای فروش صنایع دستی انجام شده است افزود: راهاندازی بازارچههای منطقهای، مرزی و دورهای از جمله اقداماتی است که برای عرضه هنر صنایع دستی انجام میشود.
مشاور امور زنان و خانواده سازمان میراث فرهنگی با بیان اینکه تجاری کردن این تولیدات اولویت سازمان میراث فرهنگی است خاطرنشان کرد: برای این امر باید صنایع دستی کاربردی شود و با به روزرسانی طراحیها این محصولات را به بطن زندگی مردم وارد کرد.
وی با بیان اینکه صنایع دستی را یک صنعت سبز میدانیم تصریح کرد: حفظ هویت فرهنگی ما در گرو اصالت بخشیدن به صنایع دستی و معرفی آن به دنیا است و به همین دلیل تاکنون 4 شهر ایران عنوان جهانی صنایع دستی را کسب کرده است.
احمدیزاده با بیان اینکه ایران بیشترین آمار ثبت شهر جهانی صنایع دستی را در آسیا دارد بیان کرد: شیراز و دو شهر دیگر در نوبت ثبت جهانی قرار دارند و در حال حاضر مستندات این شهرها جمعآوری شده و به ترتیب به یونسکو برای ثبت معرفی میشوند.
انتهای پیام/
∎