شناسهٔ خبر: 15011281 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

شهردار اهواز در صحن شورا:

سید خلف در دفاع از عملکرد ضعیف خود دست به دامن توجیهات شد

سید خلف موسوی شهردار اهواز جهت ارائه گزارش به اعضای شورای شهر اهواز در صحن علنی حضور یافت و طی گزارشی به جانبداری از ضعف های مدیریتی خود پرداخت و به نوعی ابر و ماه و مه و خورشید و فلک را مقصر کند بودن روند پروژه های عمرانی کلانشهر اهواز عنوان کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهواز نوین؛ سید خلف موسوی شهردار اهواز جهت ارائه گزارش به اعضای شورای شهر اهواز در صحن علنی حضور یافت و طی گزارشی به جانبداری از ضعف های مدیریتی خود پرداخت و به نوعی ابر و ماه و مه و خورشید و فلک را مقصر کند بودن روند پروژه های عمرانی کلانشهر اهواز عنوان کرد.

سیدخلف موسوی، به افزایش ۲۵ درصدی در آمد شهرداری اهواز نسبت به سال گذشته اشاره کرد و در ادامه صحبتهای خود به توجیه روند کند پروژه های عمرانی سطح شهر اهواز پرداخت.

تاخیر قطار شهری تقصیر پیمانکار است

وی سه شاخصه مدیریت مالی، نظارت و پیمانکار  را عامل اصلی در موفقیت یک پروژه عنوان کرد و تاخیر قطارشهری اهواز را گردن پیمانکار فعلی انداخت.

نمی توانیم قول دهیم که تا پایان سال پروژه چهارشیر به پایان برسد

سیدخلف همچنین  با اشاره به اینکه نمی توانیم قول دهیم که تا پایان سال پروژه چهارشیر به پایان برسد گفت :در پروژه روگذر چهار شیر، تنها پیمانکار ضعیف نیست بلکه نیاز به هماهنگی های بسیاری برای جابه جایی زیرساخت های شهری بود که روز گذشته پلیس راهور همکاری کرد و پاسگاه را منتقل کرد همچنین خطوط لوله فاضلاب و گاز بسیاری در آن منطقه در زیر زمین وجود داردهمچنین نخستین پرداختی شهرداری به این پروژه به مبلغ دو میلیارد تومان امروز انجام شد.

شهردار اهواز با بیان اینکه از پیشرفت پروژه روگذر چهارشیر ناراضی نیستیم، خاطرنشان کرد: شهرداری تلاش می کند تا پایان سال عرشه اصلی پل روگذر نصب شود تا حداقل مردم شاهد فعالیت شورای شهر و شهرداری باشند. همچنین در خصوص پروژه پل ولایت از تمام قرارداد که ۱۰ میلیارد تومان است، چهار میلیارد تومان پرداخت شده است و انتظار پیشرفت ۶۰ تا ۷۰ درصدی پروژه را داریم.

وی گفت :اگر شورای شهر تمایل داشته باشد انجام پروژه های دیگری را نیز مورد بررسی قرار دهیم تا شاخص های مالی آن مورد بحث قرار گیرد. حداقل اگر بتوانیم ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان منابع مالی در قالب فاینانس یا روش های دیگر ایجاد کنیم می توان پروژه های ۸ ماهه یا یک ساله ایجاد کرد.

دولت توجهی به درخواست خرید اتوبوس شهرداری اهواز نکرد

شهردار اهواز با اشاره به وضعیت حمل و نقل شهری بازهم توپ را در زمین دیگری انداخت و با تشریح جلسه ی شهرداران گفت : طی جلسه ای با معاون رییس جمهور و با حضور وزیر صنعت و شهرداران کلانشهرهای کشور موضوع حمل و نقل شهری بررسی شد؛ از سال ۸۹ هیچ اتوبوسی از سوی وزارت کشور به هیچ یک از کلانشهرها داده نشده و تنها ۲۰۰ دستگاه اتوبوس در سفر ریاست جمهوری به مشهد اهدا شد. ما نیز در سفر رییس جمهوری به اهواز درخواست مشابه ای داشتیم اما توجهی نشد.

موسوی ادامه داد:  دولت تصمیم گرفته است به خرید اتوبوس های شهری کمک کند و شهرداری ها نیز باید سهمی را در خرید این اتوبوس ها پرداخت کنند. البته در این جلسه برخی شهرداران نتوانستند به خوبی صحبت کنند و عنوان کردند که به ما وام بدهید تا ما اتوبوس بخریم. ما نمی توانیم به خاطر اینکه ۲۰۰ دستگاه اتوبوس بخریم شهرداری ۴۰۰ میلیارد تومان دچار بدهی شود.

وی  اضافه کرد:برای خرید هر دستگاه اتوبوس، شهرداری ها باید ۲۲۰ میلیون تومان پرداخت کنند، سهمیه هر کلانشهر از اتوبوس ها و سهمیه اهواز نیز مشخص خواهد شد . در این خصوص لازم است که استانداری و شورای شهر نیز همراهی کند تا به شهرداری فشار وارد نشود.

شهردار اهواز با اشاره به وضعیت اتوبوس های اهواز عنوان کرد: هیچ شهرداری اتوبوس های خود را نقد و به صورت کامل نخریده است با این حال ما تا کنون ۱۰۰ دستگاه اتوبوس را نوسازی کرده ایم.

۸ هزار پرس غذا مربوط به مدیران سالهای گذشته شهرداری است

شهردار اهواز طی صحیتهای عجیبی در خصوص انتقادات وارد شده در خصوص بحث خرید ۸ هزار پرس غذا توسط شهرداری گفت: این غذا همانطور که در فضای مجازی مطرح شده بود برای مدیران شهرداری نبود بلکه غذای کارگران شهرداری بوده است، بخشی از آن نیز توسط مدیران شهرداری سفارش داده شده بود. البته این غذا مربوط به مدیران سابق و چندین سال گذشته می شود. ۸۰ درصد این غذا به طبقه ضعیف داده شد.

شهردار اهواز با اشاره بحث های مطرح شده از سوی اعضای شورای شهر در خصوص اخذ حقوق توسط برخی مدیران سابق شهرداری که اکنون بیکار در خانه هایشان به سر می برند ادامه داد: این موضوع حتما رسیدگی خواهد شد، نباید مدیری بیکار باشد و حقوق بگیرد. حتی اگر مدیر سابقی وجود داشته باشد باید برای او کار تعریف شود و باید به عنوان مشاور، یا معاون شهرداری و یا کارشناس به کار گرفته شود.

سید خلف موسوی شهردار اهواز در ادامه در خصوص جلسه ی برگزارشده با وزیرنفت و حضور کمیسیون انرژی مجلس گفت: در جلسه این مسئله را که طبق قانون هرگونه خرید و فروشی شامل ارزش افزوده می شود و باتوجه به استخراج و فروش نفت در خوزستان، این سوال ایجاد می شود که چرا وزارت نفت این مبلغ را به استان پرداخت نمی کند مطرح کردم  این مبلغ سالانه ۱۰۰۰ میلیارد تومان خواهد بود.