به گزارش خبرگزاری فارس از عنبرآباد، محمد حجتیپور عصر سهشنبه در اختتامیه نمایشگاه دولت اظهار داشت: در هفته دولت 32 طرح با اعتباری بیش از 400 میلیارد ریال در عنبرآباد افتتاح و کلنگزنی شد.
وی با اشاره به اینکه در ابتدای شروع مسئولیت خود با چالش کمبود آب مواجه بودیم، بیان داشت: 70 روستای عنبرآباد فاقد آب آشامیدنی سالم بودند در این راستا نشستهایی با مدیران آب شهری و روستایی این شهرستان برگزار شد و با تخصیص بودجه تا حدودی مشکلات آب عنبرآباد رفع شد.
فرماندار عنبرآباد افزود: در گذشته آب آشامیدنی شهر مردهک و دوساری جیرهبندی بود، اما خوشبختانه اکنون این مشکل رفع شده است.
وی تصریح کرد: از ابتدای انقلاب تا قبل از دولت تدبیر و امید سه هزار متر مکعب آب شهرستان عنبرآباد بوده است و در طی این سه سال اخیر به پنج هزار مترمکعب رسیده است.
حجتیپور گفت: دغدغه دیگری که موجب فوت تعدادی از هموطنان شده است، عدم بیمارستان بود که به یاری خداوند و پیگیریهای صورت گرفته بودجه بیمارستان عنبرآباد پیوست ملی شده است و به زودی آرزوی دیرینه مردم این شهرستان محقق میشود.
فرماندار عنبرآباد یادآور شد: سال گذشته از ماده 180 ، 340 میلیارد ریال اعتبار به این شهرستان تخصیص داده شده بود، اما محقق نشد و اعتبار امسال شهرستان عنبرآباد 270 میلیارد ریال است.
وی بیان داشت: در کنار تشویقها و اطلاعاتی که به سرمایهگذاران دادیم، 40 تفاهمنامه با اعتباری نزدیک به چهار هزار میلیارد ریال امضا شده است که بیش از یک هزار میلیارد آن به طور صد در صد محقق شده است.
حجتیپور خاطرنشان کرد: وجود سرمایهگذاران در شهرستان عنبرآباد به دلیل اتحاد و همدلی بین مردم و مسؤولان بوده است.
فرماندار عنبرآباد اظهار داشت: این وحدت موجب ایجاد چهار هزار میلیارد ریال تفاهمنامه شده است که این امر موجب تسریع در روند امور شد و همچنین حضور سرمایهگذاران به دلیل شاخصهای خوب امنیتی بوده است.
فرماندار عنبرآباد با اشاره به ساماندهی کشتارگاه عنبرآباد افزود: ذبح حیوانات در این شهرستان بهداشتی نبود و در این راستا مشکل عدم آب و برق هم وجود داشت که با پیگیرهای معاون سیاسی فرمانداری عنبرآباد و شهردار این شهرستان مشکل رفع و کشتارگاه ساماندهی شد.
انتهای پیام/80005/ذ30
∎