شناسهٔ خبر: 15005230 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس جهاد کشاورزی فردوس خبر داد

پیش‌بینی برداشت 3 هزار تن پسته خشک در فردوس

رئیس جهاد کشاورزی فردوس از پیش‌بینی برداشت 3 هزار تن پسته خشک در این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

علیرضا مهمیز امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در فردوس، اظهار داشت: شهرستان فردوس دارای 4 هزار و 600 هکتار سطح زیر کشت باغات پسته است که از این سطح، 2 هزار و 500 هکتار آن بارور و دارای محصول است.

وی گفت: به دلیل سرمازدگی، بارور نبودن باغات در سال جاری و نیز وقوع طوفان‌های شدید در زمان تلقیح، میزان برداشت محصول پسته در سال جاری نسبت به سال گذشته از کاهش 35 درصدی برخوردار است.

کاهش 35 درصدی برداشت محصول پسته در فردوس

وی با اشاره به پیش‌بینی برداشت 3 هزار تن پسته خشک و 10 هزار تن پسته تر در شهرستان فردوس، افزود: کله قوچی، احمدآقایی، فندقی، محلی بادامی، اکبری و پسته سفید فیض‌آباد از مهم‌ترین ارقام پسته در شهرستان فردوس است که بیش از 60 درصد پسته شهرستان را دو رقم کله قوچی و احمدآقایی تشکیل می‌دهد.

مهمیز، بیشترین سطح زیر کشت باغات پسته شهرستان فردوس را متعلق به منطقه کجه و چاهنو دانست و تصریح کرد: در حال حاضر 6 ترمینال ضبط پسته در شهرستان فردوس فعال و کار فرآوری این محصول را انجام می‌دهند.

رئیس جهاد کشاورزی فردوس با اشاره به اینکه در چند روز گذشته، جلسه‌‌ای با حضور خریداران و پسته‌کاران شهرستان فردوس برای نرخ‌گذاری محصول پسته برگزار شده است، یادآور شد: در این جلسه قیمت کف برای خرید هر کیلو پسته تازه، مبلغ 7 هزار تومان تعیین شد.

وی زمان برداشت محصول پسته را از 15 شهریور تا نیمه مهرماه اعلام کرد و از پسته‌کاران شهرستان فردوس خواست تا در این مدت نسبت به فروش محصول خود با قیمت مناسب اقدام کنند.

انتهای پیام/69007/ن20/

برچسب‌ها: