حسین مرادی روز سه شنبه در نشست ستاد بازآفرینی پایدار محدوده ها و محله های هدف شهرستان بشرویه افزود: بافت تاریخی این شهر با وسعت 22 هکتار در ردیف اولین بافت های تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی است و یکی از زیباترین و پویا ترین بافت های تاریخی استان است.
وی ادامه داد: علاوه بر وجود بناهای زیبا با معماری منحصر به فرد در این بافت، جریان داشتن زندگی در این محدوده یکی از شاخص ترین ویژگی های بافت تاریخی بشرویه است.
سرپرست فرمانداری بشرویه اظهار کرد: با وجود ساخت و سازهای جدید و توسعه شهرسازی در شهرستان ما شاهد هستیم که زندگی شهری از محله های تاریخی و قدیمی این شهرستان جدا نشده بلکه ادامه دارد.
مرادی اضافه کرد: بر همین اساس باید با نگاه مدیریتی و اجرایی دقیق تری به این محدوده نگاه کرد تا بتوان این گنجینه ارزشمند را در گذر زمان حفظ کرد.
وی گفت: تا کنون اقدامات خوبی در راستای مرمت و احیای بناهای تاریخی محدوده بافت قدیمی بشرویه برای تسهیل زندگی ساکنان این نقطه انجام شده است اما هنوز هم مشکلات و کاستی هایی پیش روی ساکنان بافت است.
به گزارش ایرنا سرپرست فرمانداری بشرویه با اشاره به اینکه جمعیت زیادی در بافت بشرویه ساکن هستند افزود: مشکلات عدیده ای نظیر دشواری عبور و مرور و فرسوده شدن برخی بناها، مشکلاتی را برای خدمات رسانی به اهالی بافت تاریخی به وجود آورده است.
مرادی ادامه داد: وجود زمین های رها شده و همچنین بناهای تاریخی با قدمت زیاد که بدون هیچگونه کاربری به حال خود رها شده و در حال تخریب هستند، نیازمند توجه بیشتر و ارایه برنامه هایی مدون و راهبردی برای جلوگیری از نابود شدن این سرمایه فرهنگی و اجتماعی ارزشمند بشرویه هستند.
وی با تاکید بر فراهم آوردن زیرساخت های ضروری زندگی در بافت تاریخی بشرویه اظهار کرد: در صورت رسیدگی نکردن به مشکلات و نیازهای اساسی زندگی اجتماعی و پویایی در این نقطه از شهر از بین می رود و این نکته ممکن است پیامدهای ناخوشایندی را برای بافت ارزشمند تاریخی بشرویه در پی داشته باشد.
2047/7550
تلاش برای تداوم زندگی اجتماعی در بافت تاریخی بشرویه ضروری است
بیرجند- ایرنا- سرپرست فرمانداری بشرویه گفت: بافت تاریخی بشرویه یکی از زیباترین بافت های تاریخی خراسان جنوبی است، تلاش برای تداوم زندگی اجتماعی مردم در این نقطه ضروری است.
صاحبخبر -