شناسهٔ خبر: 15004841 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

بخشدار مرکزی فریدونکنار تأکید کرد

لزوم بهره‌گیری از شاخصه‌های توسعه در بخش مرکزی فریدونکنار

بخشدار مرکزی فریدونکنار بر بهره‌گیری از شاخصه‌های توسعه در روستاهای این بخش مرکزی تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از فریدونکنار، سید قاسم حسینیان امشب در اختتامیه نمایشگاه هفته دولت در جمع مدیران دستگاه‌های اجرایی این شهرستان، با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و شهدای دولت، بخشی از عملکرد و دستاوردهای شوراهای اسلامی و دهیاری‌های تابعه بخشداری مرکزی شهرستان فریدونکنار را تشریح کرد.

وی اظهار کرد: در به سرانجام رسیدن پروژه‌های عمرانی و خدماتی در روستاهای بخش مرکزی فریدونکنار دهیاری‌ها و شوراها نقش مؤثری داشتند و امیدواریم دولت و مردم همچون گذشته با همکاری و حمایت یکدیگر برای توسعه و پیشرفت روستاها و افزایش سطح کمی و کیفی خدمات به روستانشینان تلاش بیشتری کنند.

بخشدار مرکزی فریدونکنار ادامه داد: باید با برنامه‌ریزی دقیق و اقدامات جدی در مسیری گام برداشت که از مهاجرت معکوس شهر به روستا جلوگیری کرد.

این مسؤول خاطرنشان کرد: این بخش دارای ظرفیت‌های بسیار خوب همچون نقاط جنگلی باریک‌رود، اوجاکله و اسبوکلا و نیز تالاب بین‌المللی لپو و تعدادی آب‌بندان است که می‌توان با برنامه‌ریزی درست و همدلی و مشارکت دولت و مردم منطقه از این ظرفیت‌ها برای رسیدن به توسعه پایدار منطقه با اولویت بهره‌گیری از شاخصه‌های توسعه در روستاهای بخش مرکزی فریدونکنار همچون کشاورزی، صیادی، تفریحی، توریستی و پرنده‌نگری استفاده کرد.

حسینیان افزود: طرح یکپارچه‌سازی اراضی، ایجاد ایستگاه پمپاژ آب و کتابخانه عمومی روستای جزین نیز با اعتبار 540 میلیون تومان محقق شده است.

وی با اشاره اجرای طرح تأمین برق زمین کشاورزی روستای کاردگرمحله با اعتبار 800 میلیون تومانی، گفت: روکش آسفالت، نصب تابلوی ورودی و تجهیز و نوسازی زمین کشاورزی در کلاگرسرا با هزینه 475 میلیون تومان تحقق یافت.

بخشدار مرکزی فریدونکنار اظهار کرد: اجرای کانال آب‌رسانی و لاینینگ و برق‌رسانی روستای زاهدکلا با اعتبار 83 میلیون تومان، ساخت ساختمان دهیاری، آسفالت و برق‌رسانی روستای طوله‌سرا با اعتبار 148 میلیون تومان، اجرای طرح برق کشاورزی در روستای کاردگرمحله با هزینه 800 میلیون تومانی و تأمین برق اراضی کشاورزی در روستای ملاکلا با اعتبار 80 میلیون تومان را نیز داشته‌ایم.

این مسؤول از تعریض جاده، نصب ترانس و تقویت برق و ساخت پل در روستای منقارپی با اعتبار 145 میلیون تومان، اجرای طرح هادی، برق روشنایی و نصب تابلو روستای بی‌نمد با اعتبار 63 میلیون تومان، تکمیل ساختمان دهیاری روستای حیدرکلا با هزینه 14 میلیون تومان و ساخت سالن ورزشی، اجرای طرح هادی و برق کشاورزی روستای فرم با هزینه 900 میلیون تومان خبر داد.

حسینیان تصریح کرد: ایجاد بوستان روستایی و نصب تابلوی ورودی روستای اسبوکلا با هزینه 36 میلیون تومان و ساخت ساختمان دهیاری، اجرای طرح هادی و نصب تابلو در روستای بزرگ‌بیشه‌محله نیز با هزینه 338 میلیون تومان به مرحله اجرا رسیده است.

وی گفت: از دیگر خدمات دولت در روستاهای بخش مرکزی شهرستان فریدونکنار نیز می‌توان به افتتاح یک واحد مرغداری گوشتی در روستای بزرگ‌بیشه‌محله با حمایت بخش خصوصی با اعتبار حدود 2 میلیارد تومان و برق‌رسانی و ساماندهی مخابرات روستای حیدرکلا با اعتبار 15 میلیون تومان اشاره کرد.

انتهای پیام/86022/آ ۴۰/