مصباحیمقدم: تأیید صلاحیت احمدینژاد بعید است
تسنیم | حجتالاسلام غلامرضا مصباحیمقدم معتقد است احتمال تأیید صلاحیت محمود احمدی نژاد زیاد نیست. این عضو جامعه روحانیت مبارز با اشاره به تحرکات احمدینژاد در عرصه سیاسی کشور گفت: تجربه هشت ساله دولت آقای احمدینژاد برای ما موفقیتآمیز نبود؛ البته وی شروع خوبی داشت اما در دوره دوم هرچه دلسوزان انقلاب به آقای احمدینژاد درباره تکرویها، اقدامات شتابزده، ناپخته و نسنجیده تذکر دادند و هرچه گفتند که این اقدامات آثار کوتاهمدت و بلندمدتی دارد که ممکن است آثار کوتاهمدت آن شیرین باشد اما در بلندمدت کشور را دچار مشکل خواهد کرد، گوش نداد و برخلاف آن تذکرات عمل کرد. وی تأکید کرد: به مصلحت نمیدانم که ایشان به صحنه بیاید و اگر هم به میدان بیاید بعید میدانم که تأیید شود. اگر هم تأیید شود جریانات و شخصیتهای اصولگرا بسیار بعید است که از او حمایت کنند. حتی اگر ما در انتخابات ریاستجمهوری رقیبی جز آقای احمدینژاد نداشته باشیم، معتقد هستم حمایت از ایشان به مصلحت نیست.
ناصری: احزاب اصلاحطلب پوسترچسبان نیستند
خبرآنلاین| عضو شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان گفت: مرجعی بهنام شورای فراگیر ائتلاف در میان اصلاحطلبان تشکیل شده که در انتخابات ۹۶ نیز مانند انتخابات ۹۲ و ۹۴ نقش محوری در سیاستگذاری و بیان نظرات اصلاحطلبان برعهده خواهد داشت. عبدالله ناصری در واکنش به اظهارات صادق خرازی مبنی بر اینکه چه کسی گفته بعضی در جلسات تصمیم بگیرند و ما فقط پوسترچسبان باشیم؟ اظهار داشت: آقای خرازی به نکته کاملا منطقی و مثبتی اشاره کرده است. بنا نیست که احزاب فقط کار عملیاتی انجام دهند؛ همه اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و احزابی که هنوز به عضویت جبهه درنیامدهاند، ازجمله حزب ندای ایرانیان، عضو شورایعالی ائتلاف بودند، هستند و در این دوره هم خواهند بود. وی افزود: طبیعتا نقش همه اعضا در مکانیسم انتخاباتی اصلاحطلبان مشخص است و همگی در سیاستگذاری نقش فعالی خواهند داشت.
عضو شورای مرکزی موتلفه: دولت با برجام، فشار سنگینی را از دوش نظام برداشت
ایرنا| عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلا می گفت: رئیسجمهوری؛ تیم مذاکرهکننده و آقای ظریف و همکاران وی، فشار سنگینی را از دوش نظام جمهوری اسلامی برداشتند. حسن غفوریفرد افزود: آنها تلاش بسیاری انجام دادند و قراردادی با عزت و اقتدار انجام شد که میتوانیم به آن افتخار کنیم. وی اظهار کرد: دولت در طول سهسال گذشته برای کار برجام نیروی بسیار زیادی گذاشت که درنهایت به فرجام رسید و مشکل هستهای که سالها وجود داشت به نتیجه و نهایت خوبی انجامید. نماینده اسبق مجلس ادامه داد: رئیسجمهوری وعده داده بود که تورم تکرقمی خواهد شد که این وعده خود را عملی کرد. غفوریفرد با اشاره به مسأله رکود نیز گفت: رئیسجمهوری در این زمینه هم قول داده است که رکود را برطرف کند و درعینحال رشد اقتصادی را که منفی بود به بالای صفر رساند که این هم دستاورد بزرگی است.
پیشنهاد کنعانیمقدم به وزارت کشور
رئیس خانه احزاب در کمیسیون ماده 10 حضور داشته باشد
باشگاه خبرنگاران| عضو هیأترئیسه خانه احزاب گفت: به معاون سیاسی وزارت کشور نسبت به حضور رئیس خانه احزاب در جلسات کمیسیون ماده 10 احزاب پیشنهاد دادم. حسین کنعانیمقدم اظهار داشت: این پیشنهاد بدین صورت بود که رئیس خانه احزاب بهعنوان ناظر بدون حق رأی در جلسات کمیسیون مزبور حضور داشته باشد تا وقتی بحثی از احزاب پیش میآید، موضع خانه احزاب بهعنوان یک مجموعه قانونی و صنفی نیز اعلام شود. کنعانیمقدم خاطرنشان کرد: قرار شد این پیشنهاد بررسی شود اما عملیاتی شدن آن نیازمند تغییر در قانون کمیسیون ماده 10
احزاب است.