شناسهٔ خبر: 15003142 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون فرماندار سقز:

تروریسم تهدیدی علیه امنیت بین‌المللی است

معاون سیاسی و انتظامی فرماندار شهرستان سقز گفت: تروریسم چالش جدی جامعه جهانی و تهدیدی علیه امنیت بین‌المللی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از سقز، کامیل کریمیان عصر امروز در آیین افتتاحیه اردوهای جهادی دانشجویان شهرستان سقز با اشاره به نام‌گذاری روز هشتم شهریور به نام روز مبارزه با تروریسم، اظهار داشت: ایران اسلامی یکی از قربانیان تروریسم بوده و این پدیده شوم موضوعی آشنا و ملموس برای ما ایرانیان است و امروزه یکی از معضلات جامعه جهانی و جدی ترین تهدید علیه صلح و امنیت بین‌المللی است.

وی ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، گفت: شهیدان رجایی و باهنر اسوه و الگوی مسئولان و دولتمردان هستند و با وجود دوران اندک مسئولیت خدمات آنها در سیستم اجرایی کشور، آثار و خدمات آنها سرمشقی برای مدیران و مسوولان کشور بوده و این امر نشان از کم نظیری و برجستگی شخصیت این دو شهید بزرگوار است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه، تروریسم چه به شکل فردی و چه به صورت سیستماتیک و سازمان یافته همواره نظام جمهوری اسلامی ایران را هدف قرار داده و تهدید کرده است و حوادث هفتم تیر، هشتم شهریور، ترور شهیدان لاجوردی، صیاد شیرازی و همچنین ترور دانشمندان هسته‌ای جملگی گواهی بر این مدعاست که ایران قربانی تروریسم سازمان یافته است.

معاون سیاسی فرماندار سقز ادامه داد: هدف تمام شهیدان و قربانیان تروریسم کور، اعتلای کشور، حفاظت از دین و این مرز و بوم است و در یک کلام، برای تحقق امنیت پایدار در کشور ایثار کرده و از جان خویش مایه گذشته اند و این امنیت، مرهون این جانفشانی هاست و باید قدردان آنان باشیم.

کریمیان با اشاره به لزوم حفظ دستاوردهای شهدای کشور عزیزمان اظهار داشت: یکی از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی و ارزشمندترین دست آورد آن تشکیل بسیج و به تبع آن شکل‌گیری بسیج سازندگی است که امروزه در قالب گروه‌ها و دستجات مختلف از جمله گروه‌های جهادی در صدد خدمت‌رسانی به مردم و مناطق محروم و کم برخوردار هستند.

وی با تاکید بر ضرورت توسعه و فرهنگ‌سازی در خصوص تداوم این حرکت جهادی افزود: طرح اردوهای جهادی با هدف خدمت‌رسانی به مردم مناطق کم برخوردار و محروم و کمک به دولت و ایجاد زمینه‌های اشتغال در این مناطق ایجاد شده است و مصداق جمله زیبای "می سازیم تا ساخته شویم" به دو مقوله خودسازی و ساختن جامعه اشاره داشته که امیدواریم این هدف محقق شود.

کریمیان در پایان تاکید کرد: در سال "اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل" و با تاسی از بیانات مقام معظم رهبری باید با عمل و اجرا در راستای خدمت به مردم جامعه گام برداریم و امیدواریم با همکاری و تعامل به این هدف برسیم چرا که زندگی سراسر گفتار نیست دوصد گفته چون نیم کردار نیست.

انتهای پیام/79021/ج30/

برچسب‌ها: