مهدی قزلی در مراسم پایانی اهدای جایزه برگزیدگان و شایستگان تقدیر مسابقه شعر و داستان یک دقیقهای حافظان حرم گفت: امروز، نوشتن برای حافظان حرم را باید با نوشتن برای جنگ در سالهای 61 و 62 مقایسه کرد که در این مقایسه، وضع امروز ما بهتر است. توجه جوانان به موضع، همراهی محتوایی آثار با اهداف و نیات حافظان و مجتهدان و توجه به مسائل جدید مثل همسران شهدا، نشان از یک رویش ادبی جدید است که ما آن را به فال نیک میگیریم.
وی تأکید کرد: وجودِ جوانمردانی مانند قاسم سلیمانی و حافظان حرم در خطِّ مقدّم نبرد میتواند به دفاع منطقی از هویّت دینی و ملّی ما بینجامد. حال که قرار است رزمندهها به تعبیر رهبری برای «دفاع از ایران» بجنگند و «دفاع از حرمشان» همان «دفاع از ایران» باشد، متناسب است بر این دو مؤلّفه (ایران و اسلام) تأکید و از جنگِ «حرفهای» با روش، مُزد، مبدأ و غایت انحرافی پرهیز شود. ما در این جشنواره به دنبالِ برجسته کردنِ همین دو مؤلفه بودهایم.
مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان اظهار کرد: تعداد بالای شرکتکننده در این جایزه عظمت ارادت و علاقه به موضوعی را نشان میدهد که اطلاعات عینی و شهودی زیادی هم از آن وجود ندارد. ما این ارادتها و این رویش جدی جوانانه در عرصه ادبیات جهاد در راه خدا را که به احترام حفاظت از حریم و حرم اهل بیت (ع) به وجود آمده از طرف شرکتکنندگان، خانوادههای شهدای حاضر و برگزارکنندگان به فرمانده مجاهدان و حافظ مشاهد مشرفه حضرت آیتالله خامنهای تقدیم میکنیم که حافظ تاریخی مشاهد مشرفه شدند.
مسابقه ادبی حافظان حرم، عصر دوشنبه با اهدای جوایزی به دو برگزیده و هفت تقدیری در شهر مقدس قم به کار خود پایان داد.