شناسهٔ خبر: 14977152 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مسابقه شعر و داستان یک دقیقه ای حافطان حرم، در قم به کار خود پایان داد

قم - ایرنا - آیین اختتامیه مسابقه شعر و داستان یک دقیقه ای حافظان حرم، عصر دوشنبه با حضور معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جانشین فرمانده سپاه قدس، خانواده معظم شهدای مدافعان حرم و برخی شاعران در تالار شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در این آیین گفت: اگر شهیدان باهنر و رجایی در ابتدای انقلاب در راه تعالی نظام جمهوری اسلامی و اسلام ناب جانفشانی کردند، امروز نیز کاروان شهادت هم چنان در گسترده انقلاب اسلامی سیر می کند و شهدای مدافع حرم به این قافله شهدا پیوستند.
حجت الاسلام والمسلمین عباس دانشی خاطرنشان کرد: شهیدان مدافع حرم با همه مظلومیت، الگو و اسوه های شهادت و جهاد هستند و باب شهادت با ایثار و جانفشانی این بزرگان هم چنان باز بوده و افتخار دیگری برای انقلاب می آفرینند.
وی گفت: لشکر فاطمیون و مهاجران افغان که 40 سال برابر قدرت های جهان جنگیده است امروز نیز در دفاع از اسلام و جبهه مقاومت افتخار آفرینی می کنند.
دانشی اظهار داشت: اگر طالبان از سربازان روس و انگیس و جاسوسان آمریکایی و اسرائیلی می گذشت از جوانان شیعه افغانستان نمی گذشت ولی هرگز این مردمان نستوه و مقاوم در برابر رنج ها به زانو نیامدند و هم چنان آوازه رشادت های آنها گوش عالم را پر کرده است.
مهدی قزلی رئیس بنیاد ادبیات شعر و داستان ایرانیان نیز در این آیین گفت: بیش از 700 شعر و 600 داستان به دبیرخانه این مسابقه از سراسر کشور ارسال شده و بیش از یک هزار و 100 تن در این مسابقه شرکت کردند.
وی ادامه داد: ما ادبیات را در خدمت جهاد و دفاع از حرم آوردیم و جایزه ادبی حافظان حرم به برگزیدگان این مسابقه اهدا خواهد شد.
در این آیین یکی از فرزندان مدافع حرم در وصف پدر شهیدش و چند تن از شاعران ایرانی، افغانستانی و پاکستانی اشعاری را با مضمون مدافعان حرم قرائت کرد.
هم چنین از برگزیدگان این مسابقه که از هشتم مردادماه سال جاری آغاز شده بود، در دو بخش شعر و داستان تجلیل شد.
7401 / 1175