به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان، محمد حسین مقیمی در گردهمایی تخصصی فرمانداران و بخشداران استان گلستان با اشاره به انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در سال گذشته گفت: شور سیاسی، رقابت تنگاتنگ همراه با یک آرامش فعال از شاخصههای انتخابات سال گذشته بود.
وی ادامه داد: ما در انتخابات 7 اسفند 1394 بستر را به گونهای فراهم کردیم که همه به صحنه آمدند و میزان رضایتمندی به گونهای بود که در پایان همه طیف ها به نوعی خودشان را پیروز انتخابات میدانستند.
معاون سیاسی وزیر کشور یادآور شد: ما در انتخابات گذشته هیچگونه درگیری منجر به خشونت در کشور نداشتیم که چنین فضایی در تاریخ سیاسی بعد از انقلاب اسلامی بیسابقه بوده بوده است.
مقیمی اظهار کرد: فرمانداران نمایندگان عالی دولت در شهرستانها و خط اول خدمترسانی و اجرای سیاستهای دولت محترم هستند.
وی در ادامه؛ امنیت، اقتصاد مقاومتی، کاهش آسیبهای اجتماعی، تکریم ارباب رجوع و حقوق شهروندی را به عنوان پنج اولویت کاری فرمانداران برشمرد.
معاون سیاسی وزیر کشور با تأکید بر اهتمام جدی فرمانداران به اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: سه سال قبل زمانیکه ما دولت را تحویل گرفتیم شاخصهای اقتصادی ما آمارهای منفی را نشان میداد و کشور دچار تورم بالای 40 درصد و رکود اقتصادی بود.
مقیمی افزود: با برنامهریزی دولت تدبیر و امید ما توانستیم تا حدود زیادی از رکود عبور کرده و نرخ تورم را به زیر 10 درصد برسانیم اما برای آنکه به اقتصاد اول منطقه تبدیل شویم هنوز راه زیادی در پیش داریم.
وی گفت: اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی راهی برای مقاوم کردن اقتصاد کشور در مقابل تکانهای خارجی و کاهش وابستگی ما به فروش نفت است، لذا از فرمانداران و بخشداران انتظار داریم برای تحقق این مهم آستین همت را بالازده و اقتصاد مقاومتی را سرلوحه امور قرار دهند.
قائم مقام و معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به وظیفه مهم فرمانداران و بخشداران در برگزاری انتخابات بر سه اصل حفاظت از آراء مردم، رعایت اصل بیطرفی و اجرای مرّ قانون انتخابات تأکید کرد.
در ابتدای این جلسه نیز معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار طی سخنانی، با اشاره به مشارکت بالای 80 درصدی مردم استان در انتخابات 7 اسفند ماه سال گذشته و کسب رتبه اول کشوری در مشارکت، این مهم را حاصل تلاشهای همه عوامل برگزاری انتخابات به ویژه فرمانداران و بخشداران استان دانست.
علی اصغر طهماسبی با اشاره به فضای باز سیاسی در استان و حضور سخنرانان طیفهای سیاسی مختلف بدون هیچ مشکلی در استان، بیان کرد: استان گلستان در دولت تدبیر و امید به لحاظ سیاسی به یک بالندگی خوبی رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: امروز تنها نگرانی و دغدغه استاندار و مدیران استان بحث اشتغال و بیکاری جوانان است که امیدواریم با سیاستهای دولت در احیای واحدهای صنعتی کوچک شاهد جهش خوبی در آمار اشتغالزایی استان باشیم.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار همچنین با تبریک کسب رتبه اول وزارت کشور در جشنواره شهید رجایی، این مهم را حاصل زحمات شبانهروزی پرسنل خدوم این وزارتخانه از سطح دهیاریها تا بخشداریها، فرمانداریها، استانداریها و در نهایت کارکنان وزارت کشور دانست.
انتهای پیام/2307/ج/
∎