بعد از رأی وزارت علوم مبنی بر حذف این رشته به منظور حفظ بازار کار پزشکان رادیولوژیستها، حاشیههایی در فضای مجازی و نظرات بین دانشجویان و فارغالتحصیلان این رشته و رشتههای پایه پزشکی ایجاد شد.
مهمترین اختلاف بر سر تخصص بود؛ ماجرایی که بین رادیولوژیستها و پرتوپزشکها شایع شده است و وزارت علوم نیز در نهایت، رای به حذف رشته پرتوپزشکی داده و ظاهرا قرار است دیگر پرتوپزشکها هم در مراکز درمانی استخدام نشوند.
دانشجویان حتی در این باره تجمعی را در مقابل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد برگزار کردند که تاکنون واکنشی از سوی مسئولین در بر نداشته است.
جالب اینجاست که یکی از دانشجویان ارشد پرتو پزشکی علومتحقیقات در این باره به خبرنگاران گفته است: قبل از اینکه این رشته در دانشگاه حذف شود، از طرف وزارت علوم نامه ای به واحد علوم تحقیقات برای پیگیری این رشته ارسال شد، اما رئیس دانشگاه ترتیب اثر نداد و زمانی که باید برای دفاع از این رشته در جلسه وزارت علوم حضور پیدا می کرد، نرفت و این رشته از دانشگاه علوم تحقیقات حذف شده است.
در همین زمینه، جمعی از دانشجویان رشته پرتوپزشکی در مقابل ساختمان وزارت علوم تجمع کردند. بعد از پیگیریهای مکرر دانشجویان رشته پرتوپزشکی برای جلوگیری از حذف این رشته و بیکار شدن دانشجویان و فارغالتحصیلان این رشته در مراکز درمانی و بیمارستانها، جمعی از این دانشجویان و فارغالتحصیلان، روز شنبه ششم شهریورماه در مقابل ساختمان وزارت علوم تجمع کردند.
این درحالی است که سایر دانشجویان ازجمله دانشآموختگان رشته حقوق؛ کاردانان مهندسی عمران؛ دانشجویان رشتههای پزشکی بالینی و فارغالتحصیلان دانشگاه صنعت نفت، طی هفتههای اخیر نیز اعتراضات مشابهی را درباره وضعیت شغلی و تحصیلی خود ترتیب دادهاند.
با این حال باید منتظر ماند و دید که دستاندرکاران دولت اعتدال در بخشهای حقوقی و آموزشی، چه راهکاری را برای حل این مشکل خواهند اندیشید چراکه تاخیر بیش از پیش در رفع مشکلات مربوط به این قبیل دانشجویان، اثرات غیرقابل جبرانی را بر جامعه دانشجویی و دانشگاهی کشور وارد خواهد نمود.
نظر شما