شناسهٔ خبر: 15000523 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

همزمان با هفته دولت/

110 طرح مختلف عمرانی در هفته دولت در ایرانشهر به بهره برداری رسید

زاهدان- ایرنا- معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه ایرانشهر در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: 110 طرح عمرانی، آموزشی، بهداشتی، کشاورزی و خدماتی در هفته دولت در این شهرستان به بهره برداری رسید.

صاحب‌خبر -

نبی بخش داوودی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای اجرای این طرح ها افزون بر 105 میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و استانی هزینه شده است.
وی با بیان اینکه تعداد طرح های افتتاح شده در هفته دولت امسال در مقایسه با سال گذشته 50 درصد افزایش یافته است افزود: با بهره برداری از این تعداد طرح زمینه اشتغالزایی بیش از 300 نفر در سطح شهرستان ایرانشهر فراهم شده است.
وی ادامه داد: طرح های عمرانی هفته دولت امسال بیش از 12 هزار نفر از جمعیت روستایی این شهرستان را از آب آشامیدنی بهداشتی، راه و برق بهره مند کرده است.
وی بیان کرد: توجه دولت تدبیر و امید بر آسایش، امنیت، رونق اقتصادی و معیشت مردم است.
فرماندار شهرستان ویژه ایرانشهر در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به مشکلات فراوان اقتصادی و تحریم ها دولت تدبیر و امید توانست با تکمیل پروژه های نیمه تمام، کاهش تورم، ایجاد فرصت اشتغال و حمایت از واحدهای تولیدی گام های موثری در منطقه بردارد.
داوودی اظهار داشت: حضور آحاد مردم در صحنه های مختلف به ویژه برنامه های هفته دولت نشانگر رضایتمندی آنان از عملکرد دولت تدبیر و امید است.
دوم تا هشتم شهریور به نام هفته دولت نامگذاری شده است.
ایرانشهر در 340 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
7314/ 3213 / 6081