به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ساجده، قسمت خوراکی بلال دانه های آن است که در دانه های آن قند انگور و مواد سفیده ای یک نوع موم و نشاسته موجود است و سرشار از املاح مختلف مخصوصا کلر، فسفر، آهن، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است و به همین دلیل مردم به خوردن آن علاقه ی زیادی دارند، زیرا به علت داشتن گوگرد، سیلیس، آهن و کلسیم غذایی برای مو و ناخن ها است. دانه های بلال از ریزش مو و شکسته شدن و گوشه کردن ناخن ها جلوگیری می کند.
بلال سرشار از ویتامین B است ولی به علت فقدان ویتامین P کسانی که از آرد آن استفاده می کنند بایستی حتما با غذای خود میوه و سبزی بخورند.
کاکل بلال دارای چند نوع قند و سرشار از املاح پتاسیم و کلسیم است و به همین جهت یکی از بهترین داروهایی است که ادرار را زیاد می کند و برای مبتلایان به سنگ کلیه و مثانه و عفونت های ادراری و التهاب و درد مثانه و بیماری های قلب و نقرس داروی مفیدی است. خوردن کاکل بلال به صورت جوشانده و یا شربت جهت زیاد شدند ادرار بسیار موثر است.
از دانه های بلال روغنی به دست می آید که مصرف غذایی و صنعتی دارد و برای افرادی که خوردن چربی برای آن ها مضر است، سودمند است.
بلال برای درمان یبوست مزمن مفید است. ضماد پخته ی بلال در سرکه بریا اگزما و سایر امراض جلدی داروی مفیدی است.
انتهای خبر/رض