شناسهٔ خبر: 14999866 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان خبر داد

معوقه 10 میلیارد تومانی مشترکان به مخابرات/ ایجاد پروژه WIFI در 68 نقطه

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان از ایجاد پروژه WIFI در 68 نقطه از همدان خبر داد و گفت: معوقه مشترکین به شرکت مخابرات همدان به 10 میلیارد تومان می‌رسد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، قاسم نظری‌پویا بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شرکت مخابرات با بیش از 2 میلیون مشترک و خدمات متنوع ارائه سرویس در استان دارد اظهار کرد: یکی از شاخص‌های مهم توسعه در هر جامعه، توسعه شاخص‌های مخابراتی است.

وی با بیان اینکه امیدواریم با همکاری رسانه‎ها بتوانیم قدم‎های مثبتی در راستای توسعه شاخص‎های مخابراتی برداریم، افزود: امسال با نامگذاری سال به نام اقتصاد مقاومتی، شرکت مخابرات گام های خوبی را در این راستا برداشته و این شعار سرلوحه کار شرکت قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان با اشاره به کمک و حمایت مسؤولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، تصریح کرد: در بخش فناوری تلفن ثابت 751 هزار شماره در استان همدان نصب شده که 607 هزار تلفن ثابت مشغول به کار هستند و 144 هزار تلفن ثابت ظرفیت آزاد برای واگذاری موجود است.

وی با بیان اینکه میانگین ضریب نفوذ استان براساس تلفن ثابت مشغول به کار 33.53 درصد است، افزود: بخشی از ظرفیت مربوط به جمعیت روستایی است که ضریب نفوذ استان را پایین آورده است.

نظری پویا با اشاره به میانگین ضریب نفوذ شهر همدان 42.5 درصد، گفت: 3 هزار و 799 دستگاه تلفن همگانی استان را زیر پوشش را قرار داده تا مردم بتوانند از تلفن‎های همگانی نیز استفاده کنند.

وی با اشاره به وجود یک‌هزار و 83 روستا در استان بیان کرد: در سال 87 همدان نخستین استانی بود که تلفن روستایی را به همه خانواده‎های روستایی واگذار کرد و در این خصوص مشکل خاصی وجود ندارد.

نظری پویا با بیان اینکه 531 مرکز تلفن روستایی و 246 سایت دبلیو ال ام پوشش ارتباطی روستاها تلفن ثابت را انجام می‌دهد، گفت: در حوزه فناوری ارتباطات سیار 689 سایت BTS تلفن همراه و 246 سایت دبیلو ای ال مشترکان تلفن همراه را زیر پوشش قرار داده است.

وی با اشاره به یکی از اقدامات مهم و گسترده شرکت ارتباطات سیار در توسعه و راه‌اندازی BTS نسل 3 و 4 افزود: این فاز آغاز شده و قصد داریم تا پایان سال 283 BTS نسل 3 و 4 را در استان راه‌اندازی کنیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان از وجود 972 سایت همراه اول در استان خبر داد و گفت:  246 سایت در روستاها وجود دارد که در مجموع یک‌هزار و 218 سامانه BTS تلفن همراه در استان پوشش همراه اول را بر عهده خواهد داشت.

وی ادامه داد: اینترنت نسل 3 و 4 راه‌اندازی شده و در آستانه جهش بزرگی در استان هستیم که ظرفیت‌های اینترنت پرسرعت برای مشترکان را فراهم می‌کند.
وی با اشاره به اقدامات مهم صورت گرفته در حوزه فناوری دیتا و اینترنت، خاطرنشان کرد: 111 هزار و 800 پورت دیتا و ADSL در روستا و شهرهای استان نصب شده است.

نظری‌پویا با اشاره به واگذاری 77 هزار و 300 پورت دیتا به مشترکان افزود: 34 هزار و 500 پورت ظرفیت آزاد برای واگذاری در استان وجود دارد.

وی با اشاره به مصرف پیک پهنای باند به 3.2 گیگابیت در ثانیه در استان گفت: میانگین مصرف استان 1.9 تا 2 دهم گیگ است و 1.2 گیگ ظرفیت خالی برای واگذاری وجود دارد.

مدیرعامل شرکت مخابرات همدان از بهره‌مندی 596 روستا از اینترنت پرسرعت خبر داد و افزود: برای مابقی روستاها نیز مقرر شده زیرساخت‌ها از طریق وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات واگذار شود.

وی با بیان اینکه از 596 روستای دارای اینترنت پرسرعت اعتبارات از محلی اعتبارات داخلی مخابرات و 311 روستا از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تامین شده است، افزود:  برای شبکه‌های رشد، شبا، بانک‌ها، شمس و ... در مجموع 3 هزار و 324 پورت دیتا واگذار کرده‌ایم.

نظری پویا بیان کرد: علاوه بر زیرساخت‌های تلفن ثابت، همراه و اینترنت، زیرساخت اصلی فیبر نوری است که بیش از 5 هزار و 500 کیلومتر فیبر نوری در داخل شهر، بین شهری و روستایی فیبر نوری ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه اینترنت پرسرعت یکی از نیازهای اساسی است و تقاضا بیش از پیش بالا می رود، افزود: میانگین مصرف هشت گیگابیت در ثانیه است؛ این در استان به 8.7 گیگابیت در ثانیه می‌رسد و جهانی این میزان برای هر مشترک 45 گیگابیت در ماه است.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان از افتتاح بیش از یکصد پروژه با بیش از 20 میلیارد ریال اعتبار در هفته دولت خبر داد و افزود: تعدادی از پروژه‎ها را با مبلغ قابل توجهی در آستانه بهره‎برداری داریم.

وی با بیان اینکه بهترین پوشش را در جاده‌های مواصلاتی داریم، خاطرنشان مرد: نقاط کور در نقاط فرعی بسیار محدود است و بیش از یک‌هزار سامانه تلفن همراه در سطح استان پوشش‎دهی می‎کنند.

نظری‎پویا در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران اظهار کرد: دکل های غیر استاندارد نداریم اگر صحبتی در این زمینه در شورای شهر و... شده است منظور دکل‌هایی بوده که بدون مجوز نصب شده است.

وی با بیان اینکه دکل‎های موجود در استان کاملاً استاندارد است، گفت: مطالبات معوقه ما از مشترکین قابل توجه است و به 10 میلیارد تو‌مان می‌رسد که انتظار داریم این پرداخت‌ها به موقع صورت گیرد تا اقدامات مهمی نیز در سطح استان اجرا شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات همدان با بیان اینکه برخی از قطعی‌های اینترنت به خاطر کابل برگردان‌هایی است که صورت می‌گیرد و برخی قطعی‎ها نیز از خارج از استان است، افزود: برنامه‌ای آغاز شده که به دنبال آن اگر مشترکینی که قطعی زیادی دارند با اجازه آنها همکاران ما به خانه‎های آنها رفته و قطعی را از آنجا برطرف کنند.

وی در پاسخ به سئوال یکی دیگر از خبرنگاران مبنی بر اینکه چرا برای برخی از تلفن منازل این امکان فراهم نیست تا از شرکت‎های دیگر اینترنت بگیرند و حتما باید از مخابرات باشد، گفت: این مسئله به فیبر نوری برمی‌گردد و این مشکل وجود دارد اما درصدد رفع مشکل با کار کارشناسی شده هستیم.

نظری پویا با اشاره به اینکه بسته‎های جدید اینترنت برای مشترکین جدید 50 درصد تخفیف را به همراه داشته است، افزود: در حال واگذاری اینترنت به روستاهایی هستیم که قبلاً این امکان برای آنها فراهم نبوده و با اجرای این طرح فاصله دیجیتالی بین شهر و روستا را نخواهیم داشت.

انتهای پیام/89026/آ ۴۰/