به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، سردار محمدرضا نقدی، فرمانده بسیج مستضعفین کل کشور در مراسم افتتاحیه هفدهمین اجلاس سراسری بسیج اساتید کشور که ظهر امروز در سالن همایشهای سازمان صداوسیمای خراسان رضوی برگزارشده بود، اظهار داشت: جمهوری اسلامی بحمدالله در فتح سنگرهای حساس منطقه پلههای پیشرفت را بهسرعت طی میکند و این فتح، تصرف خاک و سرزمین نیست، بلکه تسخیر دلهای ملتهای منطقه است. در سوریه اقتدار این نظام طوری است که اوباما میگوید سوریه موی من را سپید کرد. این عظمت انقلاب است که دشمنان را از تختهای فخرفروشی و سلطه گری به زیر کشیده است.
وی افزود: انقلاب اسلامی به دوران سرنوشتساز خود رسیده است و فرمول عمل در این دوران حساس را رهبر معظم انقلاب، اقتصاد مقاومتی دانستهاند. مانع اصلی تحقق اقتصاد مقاومتی نفوذیهایی هستند که اجازه نمیدهند ایران به پیشرفت برسد. نفوذیها میخواهند ایران را همانند کشورهای شیخنشین وابسته به بیگانگان کنند بهطوریکه فقط نفت استخراجکنیم و بشکه بشکه بفروشیم. این اقتصاد مقاومتی نیست، بلکه اقتصاد شیخنشینی است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تحمل مشکلات و سختیها را شرط پیشرفت خواند و خاطرنشان کرد: برخی میخواهند بدون متحمل شدن سختی پیشرفت کنند و فکر میکنند که با سفرهای خارجی رفتن و لبخند زدن و قرارداد امضا کردن، کشور توسعه پیدا میکند. باید پس از تعیین هدفها، راه درست رسیدن به آنها را انتخاب کنیم و با افزایش آستانه صبر و تحمل بر مشکلات غلبه کنیم. دستاوردهای بزرگ صنایع دفاعی ما از تحمل مصائب جنگ تحمیلی حاصلشده و این سنت الهی در تمام حوزههای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مصداق دارد.
وی ادامه داد: درراه رساندن کشور به مرزهای توسعه و پیشرفت، دانشگاهها و مراکز تولید علم ما شبانهروزی در حال تلاش هستند و دولت محترم اگر قصد مدیریت الگوی توسعه و پیشرفت کشور را دارد، باید محصولات و دستاوردهای علمی متخصصان داخلی را به مرحله صنعتی سازی برساند. اگر حرف از کشورهای جهان اول میزنیم، باید بدانیم که همه آنها پیش از ظواهر و تجملات امروز، به خودباوری رسیده و رویکرد حمایت از تولیدات داخلی خود را در دستور کار قرار داده بودند.
سردار نقدی تصریح کرد: اگرچه بنا به فرموده مقام معظم رهبری دولت محترم اقداماتی در راستای عملیاتی سازی مبانی اقتصاد مقاومتی انجام داده است، اما سرعت این رشد بسیار کند است و هنوز راه بسیاری تا رسیدن به نقطه مطلوب وجود دارد. متأسفانه بسیاری از مسئولان مفاد تبیینی برنامه جامع اقتصاد مقاومتی را تنها بهقصد تنظیم متون سخنرانی خود مطالعه کردهاند و پس از دیدارهای رهبری با گروههای مختلف، تنها به بازخوانی و تکرار همان دستورات میپردازند.
وی بیان داشت: نیاز داریم تا برنامهریزی مدون و اراده مصممی پیرامون عمل به سیاستهای اقتصاد درونزا به وجود بیاید و مسئولان دست از اقدامات ستادی و تفویض مسئولیت بردارند و با دغدغه پایکار بیایند.
انتهای پیام/