به گزارش خبرنگار مهر، محمد اعتضاد رضوی در نشست خبری که ظهر سه شنبه در ساختمان مرکز ی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس محورهای تحول نظام آموزش و سند آمایش سرزمینی در شش دانشگاه مشهد، خراسان شمالی، بیرجند، سبزوار، گناباد و تربت حیدریه و سه دانشکده علوم پزشکی نیشابور، اسفراین و تربت جام خدمات علوم پزشکی ارائه میشود.
وی افزود: به منظور افزایش کیفیت آموزش و جلوگیری از عدم اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه، پنج ماموریت ملی در حوزه علوم پزشکی به مشهد واگذار شده است.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: توسعه علوم دندانپزشکی، توسعه علوم مرتبط با اعصاب، توسعه طب هنر، توسعه طب تسکینی و توسعه علوم تغذیه این پنج ماموریت را شکل میدهند.
اعتضاد رضوی با اشاره به رشته جدید طب هنر ادامه داد: هنر به عنوان یک اهرم کیفی که بر روح آدمی تاثیر گذار است به عنوان ابزاری در کارگروه طب هنر مورد بررسی قرار گرفته است تا بتوان با برگزاری دورههای کوتاه مدت دورههایی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از انواع هفت گانه هنر در سلامت انسان استفاده کرد.
وی درباره طب سنتی گفت: طب سنتی یکی از رشته های دانشگاهی است که در هر منطقه کشور یک دانشکده طب سنتی وجود دارد.
مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس خاطر نشان کرد: طب سنتی باید به عنوان یک رشته آکادمیک باشد تا بساط افرادی که بدون تخصص در این حوزه در سطح کشور فعالیت میکنند، برچیده شود.
اعتضاد رضوی افزود: در حال حاضر بیش از ۵۰ دانشجو در سه گروه علمی طب سنتی، طب سوزنی و گیاهان دارویی در مقطع دکترا دانشکده طب سنتی فعالیت دارند.
وی ادامه داد: دو سلامتکده مشهد نیز تحت پوشش دانشکده طب سنتی با هدف اصلاح روش زندگی و تغذیه به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری در مشهد مقدس فعالیت می کنند.