به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، آیین تقدیر از برترین های پارک فناوری پردیس با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهدی صفاری نیا رییس پارک فناوری پردیس، محمود فتوحی رییس دانشگاه شریف و معاونین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد و در طی آن، تندیس و لوح تقدیر همگرای برتر صنعت و دانشگاه به مهندس جعفری از شرکت نارین ایده پاسارگاد، تندیس و لوح تقدیر صادر کننده برتر به مهندس هاشمی از شرکت سازگار ارتباط، تندیس و لوح تقدیر جهانگرای برتر به مهندس شریفی از شرکت مدیریت پروژه های صنعتی ابدال ( مپصا) و تندیس و لوح تقدیر ارزش آفرین برتر به مهندس منصوری از شرکت آسان پرداخت پرشین اعطا شد.
همچنین تندیس و لوح تقدیر فناور برتر به صورت مشترک به دکتر خدادادی و دکتر مرتضوی از شرکت حسگرسازان آسیا تقدیم شد.
در این آیین جایزه نوآور برتر به دکتر توحیدیان از شرکت فناوری فراطیف پویا و جایزه کارآفرین برتر به مهندس حبیبا از شرکت پژوهش گستر مهدی و جایزه فن آفرین برتر به دکتر خدادادی از شرکت حسگرسازان آسیا اعطا شد.
همچنین شرکت سازگان ارتباط به عنوان برترین شرکت دانش بنیان پارک فناوری پردیس شناخته شد و مهندس هاشمی از این شرکت لوح تقدیر و تندیس دریافت کرد.
در این آیین از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو به عنوان همیار برتر شرکت های عضو پارک فناوری پردیس و معاونت حقوقی ریاست جمهوری به عنوان سازمان برتر همکار پارک و شرکت های عضو و نیز از صندوق توسعه فناوری های نوین در حوزه هم افزای برتر با اهدای لوح تقدیر و تندیس تقدیر شد.
برترین های یکساله گذشته پارک فناوری پردیس در حوزه های: صادرات، برترین شرکت پارک، طرف های خارجی، همکاری با دانشگاه ها، توسعه اقتصادی، هم افزایی داخلی، تولید و توسعه اقتصادی، برترین متخصص، ارتقاء و توسعه سازمانی و برترین شرکت مرکز رشد فناوری نخبگان فعالیت داشته اند.
**تشریح عملکرد سال 94 پارک فناوری پردیس
رییس پارک فناوری پردیس روز سه شنبه در مراسم چهاردهمین اجلاس سالیانه و نهمین جشنواره برترین های این پارک گفت: در حال حاضر خانواده پارک از 223شرکت تشکیل شده است، تعداد 27 مرکز رشد، 28 مرکز شتاب دهی نوآوری و 20 مرکز توسعه کسب و کار فناوری، 96 شرکت به صورت تملیکی و 52 شرکت به صورت استیجاری در پارک فعالیت دارند.
سیدمهدی صفاری نیا بیان کرد: در سال 94 شرکت های عضو پارک فناوری پردیس توانستند 9.8 میلیون دلار صادرات رسمی داشته باشند، همچنین شرکت های مستقر 1220 میلیارد ریال در بخش تحقیق و توسعه هزینه کرده و همچنین 1160 میلیارد ریال سرمایه گذاری جدید در توسعه فضای پژوهشی و فناوری انجام دادند.
صفاری نیا با بیان این که پارک 338 عنوان همکاری با دانشگاه های کشور داشته است، گفت: جذب 181 نفر از فارغ التحصیلان و به کارگیری 45 نفر از اساتید دانشگاه، انجام 20 پایان نامه دانشجویی در مقاطع تحصیلات تکمیلی انتشار 44 مقاله داخلی و خارجی ، 11مورد اشتراک گذاری امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی، جذب 29 نفر کارآموز، تجاری سازی 8 طرح دانشگاهی از جمله اقدامات هم افزایی اعضا با دانشگاه های کشور در سال 94 است.
صفاری نیا با بیان این که پارک فناوری پردیس 198 نشان و گواهینامه در راستای توسعه کمی و کیفی دریافت کرده است، گفت: دریافت مجوز پرئانه، تاییدیه دانش بنیانی، گواهی رضایتمندی مشتری، تاییدیه استاندارد ملی و بین المللی، ارتقا رتبه و جایزه و تقدیرنامه در جشنواره های ملی و بین المللی عنوان های این 198 مورد است.
وی گفت: در جذب و تبادل دانش فنی و همکاری با سازمان های خارجی نیز تعریف 9 عنوان تحقیق و تولید مشترک خارجی و صادرات فناوری به ارزش 11.5 میلیون دلار با 8 کشور توسط 6 شرکت عضو پارک در سال گذشته انجام شد.
رئیس پارک فناوری پردیس افزود: تاکنون 107 عنوان نوآوری توسط اعضا پارک بومی سازی شده که از این تعداد 36 عنوان مربوط بومی سازی دانش فنی، 56 محصول یا خدمت جدید و ثبت 15 پتنت داخلی و خارجی بوده است.
وی با تاکید بر این که بیشترین تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت های عضو پارک فناوری پردیس اختصاص یافته است، گفت: همچنین تکمیل و توسعه فضاهای پژوهشی و فناوری در پارک از اولویت های ما به شمار می رود که تاکنون 10 پروژه ساختمانی با زیربنای 47 هزار مترمربع به اندازه 71 درصد و 21 پروژه زیرساختی در 38 هکتار به اندازه 82 درصد پیشرفت داشته است.
صفاری برگزاری اولین دوره جایزه مصطفی(ص) به دبیرخانه پارک در سال 94، برگزاری نمایشگاه اینوتکس 2015، برگزاری 58 رویداد کارآفرینی و افزایش تعداد شتاب دهنده های نوآوری را ازدیگر اقدامات پارک در سال گذشته بیان کرد.
وی بیان کرد: 60 نسخه توانمندسازی برای طرح های متقاضی توسط مرکز توسعه کسب و کار فناروی پارک تدوین شده است، همچنین 6 برنامه تبادل که شامل چهار نشست تبادل فناوری و دو فستیوال اختراعات می شود نیز تاکنون توسط پارک اجرایی شده است.
وی گفت: 85 عنوان ارزیابی اختراع برای عرضه در بازار دارایی های فکری، 280 میلیارد ریال ارزش لیزینگ محصولات دانش بنیان توسط مرکز فن بازار ملی ایران و راه اندازی 14 فن بازار در استان های کشور از مهم ترین رویدادهای سال 94 در پارک فناوری پردیس بوده است.
چهاردهمین اجلاس سالیانه و نهمین جشنواره برترین های پارک فناوری پردیس با هدف تقویت هم افزایی و همگرایی شرکت های دانش بنیان، ارائه گزارش عملکرد یکساله پارک، آگاهی از آخرین اقدامات و دستاوردهای شرکت های عضو و رونمایی از دستاوردهای برجسته فناورانه در محل پارک فناوری پردیس برگزار شد.
علمی (3)** 9340**2017
برترین های پارک فناوری پردیس معرفی شدند/تشریح عملکرد پارک در سال 94
تهران- ایرنا- چهاردهمین اجلاس سالیانه و نهمین جشنواره برترین های پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز -سه شنبه- در محل این پارک برگزار شد و 13 شرکت دانش بنیان و سازمان همکار برتر در این رویداد معرفی شدند.
صاحبخبر -