به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی صدیقی ظهر سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران، افزود: شرایط خوابگاهی کشور به نسبت متوسط است و در مجموع بیش از ۷۰ درصد رضایت بخش است.
وی اظهار کرد: در مجموع بین ۵۰ تا ۷۵ هزار ظرفیت خوابگاهی نیاز است تا دانشجویان در حد استاندارد در دانشگاهها اسکان پیدا کنند که این امر جزو برنامه ششم آموزش عالی کشور است تا بتواند این ظرفیت را به کمک دولت، بخش خصوصی و سیستم بانکی به ظرفیت خوابگاهها اضافه کند.
معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویی کشور گفت: با ارزیابی از وضعیت تمام خوابگاه های کشور، امسال همه این خوابگاه ها رتبه بندی شدند و خوابگاه های دارای رتبه ۱و ۲ مطلوب و ۴ و ۵ نامطلوب هستند و نیاز به اصلاح و بهبود وضعیت دارند و امکان ارتقای کیفیت خوابگاه های دانشجویی رتبه ۵ به چهار با تامین اعتبار از صندوق رفاه دانشجویی در سال جاری فراهم شده است.
صدیقی تاکید کرد: آن دسته از دانشگاه هایی که خوابگاه دانشجویی رتبه چهار دارند، می توانند در صورت داشتن آمادگی از ظرفیت صندوق رفاه برای ارتقای رتبه خوابگاهی خود استفاده کنند.
معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویی کشورگفت: طی سال گذشته ۸ خوابگاه دانشجویی توسط خیرین افتتاح شده است و درحال حاضر ۲۲ خوابگاه دانشجویی به وسیله خیرین در دست ساخت است.
صدیقی به وضعیت فضاهای ورزشی دانشگاه های کشور اشاره کرد و گفت: ارزیابی وضعیت این فضاها و رتبه بندی آنها در دستور کارجدی وزارت علوم است چرا که توجه به این امر مهم ارتقای خدمات به دانشجویان را به دنبال دارد.
ویدر خصوص سرانه ورزشی گفت: سرانه ورزشی متوسط دانشگاه های کشور یک مترمربع است و تا پایان برنامه ششم این سرانه باید به ۱.۵ مترمربع افزایش یابد.
صدیقی گفت: با وجود ظرفیت ۲۲۵ هزار نفری خوابگاه های دانشجویی در کشور، دانشگاه ها نیاز به تامین نزدیک به ۷۵ هزار نفر ظرفیت خوابگاهی دارند که باید حضور خیرین و بخش خصوصی در این مورد تقویت شود.
وی ورود نهادهای غیر دولتی همچون بنیاد ۱۵ خرداد برای ساخت خوابگاه های دانشجویی را بسیارمهم عنوان کرد و افزود: وضعیت خوابگاه های دانشگاه زنجان نسبت به سایر استانها وضعیت متوسطی دارد.