شناسهٔ خبر: 14982278 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

به‌نژاد در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

دانشگاه تهران یک چهارم خوابگاه‌های متاهلی در کشور را داراست

معاون دانشجویی دانشگاه تهران گفت: دانشگاه تهران هیچ برنامه‌ای برای تغییر کاربری خوابگاه‌های متاهلی ندارد و اکنون یک چهارم خوابگاه‌های متاهلی کشور را داراست؛ در صورتی که بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ و مطرح خوابگاه متاهلی ندارد.

صاحب‌خبر -

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

حسن به نژاد، معاون دانشجویی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص وضعیت خوابگاه‌های متاهلی این دانشگاه و تغییر کاربری این خوابگاه‌ها گفت:دانشگاه تهران هیچ برنامه‌ای برای تغییر کاربری خوابگاه‌های متاهلی ندارد.

 

وی افزود: یکی از ویژگی‌های خاص دانشگاه تهران داشتن خوابگاه متاهلی است و در حال حاضر یک چهارم خوابگاه‌های متاهلی کشور را  دارد، در صورتی که بسیاری از دانشگاههای بزرگ و مطرح خوابگاه متاهلی ندارد.

 

معاون دانشجویی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: علاوه بر این امسال ۵۰ وام ویژه دانشجویان متاهل تدارک دیده شده که تقریبا ۲۰ میلیون تومان از دانشگاه و ۱۵ میلیون از صندوق رفاه و در مجموع ۳۵ میلیون تومان وام تجمیعی به دانشجویان متاهلی تعلق می یابد که کمک می‌کند که ظرفیت دانشگاه در حوزه ارائه تسهیلات به دانشجویان متاهل افزایش پیدا کند.