شناسهٔ خبر: 14996582 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ۵۹۸ | لینک خبر

بيانيه نمايندگان مجلس در حمايت از مردم مظلوم بحرين

203 نماينده مجلس شوراي اسلامي در حمايت از مردم مظلوم بحرين و شيخ عيسي قاسم بيانيه‌اي صادر كردند.

صاحب‌خبر -
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، 203 نماينده مجلس در حمايت از مردم مظلوم بحرين بيانيه‌اي صادر كردند.

متن كامل بيانيه 203 تن از نمايندگان مجلس بدين شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحيم

(وَانْتَصَرُوا مِنْ بَعْدِ مَا ظُلِمُوا وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ)

«مؤمنان به هنگامي‌كه مورد ستم واقع مي‌شوند به دفاع از خويشتن برمي‌خيزند و به‌زودي آنها كه ستم كردند مي‌دانند كه بازگشت‌شان به كجاست» (سوره الشعرا، آيه 227)

مردم مسلمان و مظلوم بحرين سال‌هاست تحت ستم و اقدامات خصمانه،‌كينه‌توزانه و ضدبشري رژيم آل خليفه قرار گرفته‌اند و با سلاح صبر و همت والا در حالي به مقابله و مبارزه با اين حكام جور و ظالم پرداخته‌اند كه سازمان‌هاي بين‌المللي در شعاع زر و زور و تزوير در برابر چنين پرونده سياه و تاريك در سكوت مرگبار فرو افتاده‌اند و بدون هيچ حركتي در برابر اين ستم‌ها به نظاره نشسته‌اند.

اقدام نابخردانه دولت‌مردان بحرين عليه فقيه مجاهد و عالم فرزانه، حضرت آيت‌الله شيخ عيسي قاسم، علاوه بر نقض حقوق‌ بشر و شهروندي،‌ نقض حقوق شيعيان در داشتن آزادي دين از طريق اقدام عليه چهره سرشناس و رهبر ديني آنهاست.

ترديدي نيست كه اين عمل غيرانساني موجب شعله‌ور شدن انقلاب اسلامي بحرين و شكل‌گيري قيامي ويرانگر عليه رژيم وابسته و حاكم بر اين كشور خواهد بود.

نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، تعرض حاكمان بحرين به اين عالم برجسته و تضييع حقوق شهروندي و صدها جنايت ديگر ازجمله به زندان كشاندن كودكان و زنان و دستگيري رهبران سياسي و ديني كه نشانه بلاهت آن رژيم است، محكوم نموده و اين موضوع را رسوايي بزرگ و تاريخي براي جوامع بين‌المللي و مدعيان حقوق بشر كشورهاي آمريكا، عربستان سعودي و رژيم آل خليفه مي‌دانند.


برچسب‌ها: