شناسهٔ خبر: 14996460 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

دبیر در جلسه امروز شورای شهر مطرح کرد

ضرورت بررسی ویژه اساسنامه سازمان‌ها و شرکت‌های شهرداری

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران بر ضرورت بررسی ویژه اساسنامه سازمان‌ها و شرکت‌های شهرداری تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌ علیرضا دبیر در دویست و هشتاد و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، اظهار داشت: اساسنامه سازمان‌ها و شرکت‌ها باید به صورت ویژه بررسی شود. من قبلا در حسابرسی‌ها هم اعلام کردم که اساسنامه‌ها و آیین نامه‌ها ایراد دارد و بی انضباطی ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: در این بی انضباطی‌ها شورا بیش از هر نهاد دیگری تخریب خواهد شد اما در آن زمان توجهی نشد. قصد ما از بیان آن مشکلات، کمک به شهرداری بود اما متاسفانه به گونه دیگری برداشت شد و برخی به جای بازنگری راه اشتباهی رفتند.

دبیر افزود: اساسنامه‌ها و آیین نامه‌هایی که در حال حاضر در سازمان‌ها و شرکت‌ها وجود دارد شهرداری ابلاغ کرده است. در این اساسنامه‌ها آمده است که خودشان می‌توانند آیین نامه مالی معاملاتی خودشان را تصویب کنند. یعنی همین مشکلی که در بانک‌ها و بیمه‌ها به وجود آمد.

وی اظهار داشت: آخر این ماجرا به جز ایجاد مشکل برای شهردار و شورای شهر نیست. به هرحال ما آن موقع هشدار دادیم و اعلام کردیم که اساسنامه ابلاغی رئیس شورا با این اساسنامه ابلاغ شده توسط شهردار متفاوت است و در آن اساسنامه سازمان‌ها و شرکت‌ها چنین اختیاری ندارند و اگر آن موقع به این هشدار توجه می‌شد و اساسنامه ابلاغی شورا اجرا می‌شد، شاهد این اتفاقات که خدشه‌ای بر آبروی شورا و مدیران عالی شهرداری وارد کرد، نبودیم.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران ادامه داد: جلسه‌ای در کمیسیون بودجه داشتیم که اتفاقا آقای حکیمی‌پور هم آمده بودند و مشاهده کردند که در زمینه اختیارات شهردار و آیین نامه‌ها به این مشکل برخورد کردیم که آیا اصلا سازمان املاک شهرداری می‌توانسته زمین‌های شهرداری را بفروشد یا خیر؟

دبیر در پایان گفت: بررسی اساسنامه‌‌های سازمان‌ها و شرکت‌های شهرداری تهران بحث مهمی است و از همکاران در شورا خواهش می‌کنم ورود جدی به این موضوع داشته باشند و با حساسیت بیشتری آن را مورد بررسی قرار دهند که در آینده شاهد بروز و ظهور چنین بحران‌هایی نباشیم.

وی ادامه داد: انشاءلله که با ورود به این مسئله و بازنگری در ریشه‌های ایجاد مشکل، بتوانیم از حساسیت ایجاد شده در این موضوع به نفع شهرداری و مردم استفاده کنیم و آبرو و حیثیت شورا را بیش از گذشته حفظ کنیم. من مطمئن هستم که همکاران ما در شورا و شهرداری همگی برای بازنگری در این فرآیندها و اصلاح امور پیشقدم خواهند شد.

انتهای پیام/