به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از “موج چهارم”: نخستین نشست مشترک کانون دانشجویی محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اندیمشک و اعضای کمیسیون محیط زیست شورای اسلامی شهر اندیمشک در خصوص حفظ و صیانت از زرین درخت های ۸۰۰ ساله برگزار شد.
این نشست که به درخواست دانشجویان دانشگاه آزاد واحد اندیمشک و به منظور حفظ و صیانت از پدیده نادر زرین درخت های اندیمشک و تلاش برای ثبت آن در پدیده های نادر ملی و جهانی در سالن جلسات شورای اسلامی این شهر برگزار شد.
در ابتدای این جلسه صدیقه میری رئیس کمیسیون محیط زیست شورای اسلامی شهر اندیمشک از پیگیری های مجدانه دانشجویان واحد اندیمشک قدردانی کرد و گفت: درختان کهنسال معروف به زرین درخت در سایه ی بی توجهی مسئولان قرار دارد و این میراث ارزشمند به سرعت در حال نبودی است بنابراین، از مسئول میراث فرهنگی شهرستان انتظار داریم که با کمک و پیگیری نهادهای مردمی و پیش گامی دانشجویان حامی حفظ محیط زیست، نسبت به ثبت و شناسنامه دار کردن این پدیده طبیعی و سایر درختان کهنسال اقدام کرده و با ایجاد حفاظ در اطراف این درختان از تخریب آن ها جلوگیری کنند.
در ادامه آرش حیدری سخنگوی کانون محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی اندیمشک با بیان اینکه تاکنون چند مقاله از سوی کانون دانشجویی در مورد اهمیت و وضعیت اسفبار پدیده نادر زرین درخت ها به چاپ رسیده است عنوان کرد: متأسفانه آمارهای اعلام شده صحیح نیست و از کل درختان ارزشمند و نادر فقط ۱۶ اصله باقی مانده است که همین تعداد نیز بدون حفاظ و حامی و نداشتن آب و منبعی برای آبیاری در معرض نابودی هستند.
وی گفت: این پدیده هم اکنون و پس از ۸۰۰ سال به سوی خاموشی پیش می رود، موضوعی که ما را خیلی نگران کرده است از این رو ما دانشجویان حامی محیط زیست حتی با دست خالی از محیط زیست طبیعی شهرستان که سرمایه ی ملی و جهانی مردم حال و آینده است دفاع خواهیم کرد.
گفتنی است پدیده نادر زرین درخت های ۸۰۰ ساله در کنار پروژه ی بزرگ مسکن مهر شهرستان اندیمشک و در چند قدمی مسجد امام رضا (ع) “به روایتی قدمگاه امام هشتم” قرار دارد که برگ های طلایی این درختان در روشنایی روز به زیبایی می درخشد و بسیار زیبا و چشم نواز است.