شناسهٔ خبر: 14994857 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ۵۹۸ | لینک خبر

تذکر 20 نماینده به رئیس جمهور

بیش از 20 نفر از نمایندگان در تذکری به رئیس‌جمهور خواستار برخورد با دریافت‌کنندگان حقوق‌های نجومی و معرفی آنها به قوه قضائیه شدند.

صاحب‌خبر -
به گزارش پایگاه 598 به نقل از فارس، تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولین اجرایی کشور در جلسه علنی امروز مجلس (نهم شهریورماه 95) از سوی هیأت رئیسه قرائت شد که این تذکرات به شرح زیر است:

اصغر سلیمی نماینده مردم سمیرم به وزیر کشور در مورد اظهارات مسئولان ناجا در مورد عدم لزوم ثبت رسمی انتقال خودرو تذکر داد و آن را خلاف قانون دانست.

احمد سالک کاشانی نماینده مردم اصفهان به اتفاق 22 نفر دیگر از نمایندگان در تذکری به رئیس جمهور خواستار برخورد با دریافت‌کنندگان حقوق‌های نجومی و میلیونی که مدت‌ها قوانین را دور زده و به غارت بیت‌المال پرداخته‌اند و نیز معرفی این افراد به قوه قضائیه شدند.

برچسب‌ها: