شناسهٔ خبر: 14994496 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قزوین عنوان کرد

عدم وجود کارخانجات تخصصی فرآورده‌های محصول گوجه‌فرنگی در قزوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: یکی از مشکلات محصول گوجه‌فرنگی این است که برای تولید فرآورده‌های این محصول کارخانجات تخصصی وجود ندارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، نیازعلی ابراهیمی‌پاک در جلسه بررسی مشکلات بخش کشاورزی که ظهر امروز با حضور عباسعلی درافشانی معاون سرمایه‌گذاری و اقتصادی استاندار قزوین و دیگر مسؤولان استانی این سازمان در سالن جلسات باغستان جهاد کشاورزی استان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: موضوع محصول گوجه‌فرنگی را از سه دیدگاه می‌توان مورد بررسی قرار داد.

وی بیان کرد: در استان قزوین سطح صنفی محصول گوجه‌فرنگی ثابت است و باید برای حل مشکلات این محصول چاره‌اندیشی کرد و گام‌هایی در این زمینه برداشته شود در این خصوص باید از روش‌های کشاورزی نوین استفاده شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: یکی از دیگر مشکلاتی که در محصول گوجه‌فرهنگی با آن درگیر هستیم بذر و نشاء این محصول است که با توجه به بحث بحران آب در این استان باید به آن توجه داشت؛ چراکه موضوع آب یکی از موضوعات اصلی مشکل کشت محصول گوجه‌فرنگی در استان قزوین است.

ابراهیمی‌پاک با بیان اینکه کشت نشاء موجب می‌شود بتوان در مصرف آب در استان قزوین صرفه‌جویی کرد، یادآور شد: باید در این زمینه راهکارهای اساسی صورت گیرد و از کشاورزی نوین نیز استفاده شود چراکه استفاده از کشاورزی نوین مصرف آب را تا یک سوم کاهش می‌دهد.

این مسؤول تأکید کرد: یکی دیگر از مشکلات محصول گوجه‌فرنگی این است که برای تولید فرآورده‌های این محصول کارخانجات تخصصی وجود ندارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین مطرح کرد: کارخانجات مطرح در این استان برای تولید فرآورده‌های محصول گوجه‌فرنگی کارخانجات تخصصی نیست و باید دو کارخانه مختص رب با ظرفیت‌های متفاوت در این زمینه احداث شود.

ابراهیمی‌پاک کرد: کشاورزان حرفه‌ای و کارخانجات تولیدکننده فرآورده‌های محصول گوجه‌فرنگی باید صندوقی را تشکیل دهند تا این صندوق موجب تعادل اقتصادی بین تولید و عرضه شود که برای تشکیل آن حمایت‌های مالی دولت نیازمند است تا نقدینگی در چرخه اقتصاد به چرخه در آید.

انتهای پیام/77026/چ30