شناسهٔ خبر: 14993516 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون استاندار قم: موفقیت های نظام اسلامی ایران به خاطر برکت خون شهدا است

قم - ایرنا - معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری قم با تاکید بر ضرورت پاسداشت دوران دفاع مقدس و تلاش همه جانبه برای انتقال پیام ها و ارزش های آن گفت: موفقیت های نظام مقدس جمهوری اسلامی به خاطر برکت خون شهیدان و ایثارگری های آنها است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، احد جمالی روز سه شنبه در جلسه هماهنگی ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس قم در تالار امام جواد(ع) استانداری با بیان این که دفاع مقدس به عنوان یک حرکت ملی و دینی، همه قشرهای مردم و همه طیف های فکری و همه ادیان را در برمی گیرد تصریح کرد: این دوران مقدس مختص یک قشر و یا طیفی خاص نیست.
وی با اشاره به این که اکثریت قریب به اتفاق جامعه ما شیعه هستند، افزود: اقلیت های مذهبی نیز در دوران دفاع مقدس سهم داشتند و در هر شهر، کوچه و برزنی که وارد می شویم، مردم آن یا جزء خانواده شهید و یا فامیل و آشنای شهیدان هستند.
وی ادامه داد: فرهنگ جهاد و شهادت در جامعه ما نهادینه و فراگیر شده است، از این رو هنگامی که این فرهنگ در جامعه ای نهادینه شد آن جامعه به پیروزی خواهد رسید، همان گونه که جامعه در زمان مبارزه بر علیه رژیم ستمشاهی این گونه و در نهایت موفقیت و پیروزی نصیب آن شد.
جمالی با تاکید بر ضرورت توجه فراوان به دفاع مقدس به ویژه در مقطع حساس کنونی گفت: در حال حاضر در مقطعی به سر می بریم که جریان های تکفیری و داعشی به شدت مترصد پیدا کردن فرصت برای برای بر هم زدن نظم و امنیت کشور هستند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر یک سری از افراد اقدام به نبش قبر منافقان کوردل می کنند، منافقانی که به موازات جبهه های جنگ با به راه انداختن خانه های باندی و تیمی، میدان نبردی را در داخل شهرها به راه انداخته بودند و خیلی از رزمندگان به دست این کوردلان به شهادت رسیدند.
وی با اشاره به خیانت های منافقان برعلیه ملت ایران، گفت: در شرایطی که ملت ایران از ادیان مختلف برای دفاع از انقلاب به جبهه ها رهسپار می شدند و مردم کشورهای جهان از ملیت های مختلف همبستگی خود را با ملت ایران اعلام می کردند، منافقان با صدام دست بیعت دادند.
جمالی گفت: همه باید هوشیار باشیم و جنایت ها و خیانت های منافقان را برای نسل جدید بازگو نماییم.
جلسه شورای هماهنگی ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس با هدف ارائه ویژه برنامه های دستگاه های مختلف اجرایی برای این هفته برگزار شد.
31 شهریورماه سالروز آغاز جنگ تحمیلی رژیم بعثی عراق علیه جمهوری اسلامی ایران تا 6 مهرماه، به عنوان هفته دفاع مقدس نام گذاری شده است.
7403 / 1175