به گزارش ایرنا و به نقل از پایگاه خبری اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان تیم رزمی کاران این استان در رقابت های کشوری سبک wpmf قهرمان شد
رزمی کاران کردستانی در رقابت های قهرمانی رزمی کشور سبک wpmf که به میزبانی شهرستان دماوند برگزار شد با 12 مدال رنگارنگ، عنوان قهرمانی این مسابقات را به دست آوردند.
رقابت های رزمی سبک wpmf قهرمانی کشور در رده های سنی جوانان و بزرگسالان طی دو روز به میزبانی استان تهران شهر دماوند برگزار شد .
در این مسابقات 240 ورزشکار از 20 استان کشور حضور داشتند که در پایان رزمی کاران کردستانی توانستند با کسب 12 مدال رنگارنگ، عنوان قهرمانی این مسابقات را به دست آوردند.
کاوان آزادی، نیماوکیلی، ئاوات حسامفر، مبین احمدزاده، رامیار وکیلی، پارسا امین پور و پدرام حسین زاده با پیروزی مقابل حریفان خود توانستند هفت طلای این مسابقات را کسب کنند و عیسی امینی دیگر کردستانی نشان نقره را کسب کرد.
زکریاشیخی، دانیال ابراهیمی، محمدغلامی و محمدرضا شهسواری دیگر رزمی کاران کردستانی در این مسابقات نشان برنز را به خود اختصاص دادند.
در نتیجه تیمی کردستان با کسب بالاترین امتیاز در بین 20 استان شرکت کننده در این رقابت ها در جایگاه نخست قرار گرفت.
تیم استان کردستان با سرپرستی کاوان آزادی و مربیگری بهنام بابامیری در این رقابت های شرکت کرده بود.
****شناگران کردستانی در جشنواره شنای نونهالان کشور خوش درخشیدند
شناگران باشگاه شین کردستان در جشنواره شنای رده سنی زیر 10 سال کشور که با شرکت 28 تیم از سراسر کشور در زنجان برگزار شد، توانستند دو مدال طلا، دو مدال نقره و دو مدال برنز را کسب کنند.
جشنواره شنای رده سنی زیر 10 سال کشور به مدت چهار روز به میزبانی زنجان برگزار شد و شناگران سراسر کشور در گروه های سنی مختلف با یکدیگر به رقابت پرداختند.
این جشنواره در روزهای 3 تا 6 شهریورماه در استخر شهید شهبازی شهر زنجان برگزار شد و طی آن 170 شناگر نونهال در قالب 28 تیم از استان های سراسر کشور حضور داشتند.
آرین خازه شناگر کردستانی در 50 متر آزاد مدال طلا را برگردن آویخت، 100 متر آزاد و 50 متر پروانه توانست به ترتیب مقام های دوم تا سوم را کسب کند.
تیم شنای شین کردستان با سرپرستی آرمین حنیفی و مربیگری پژمان ساعدی در جشنواره شنای زیر 10 سال زنجان شرکت کرد.
****صعود تیم بسکتبال دختران کردستان به جمع هشت تیم برتر نوجوانان کشور
مرحله دوم مسابقات بسکتبال نوجوانان بانوان کشور با صعود دختران بسکتبالیست کردستانی به جمع هشت تیم برتر در استان فارس پایان یافت.
مرحله دوم مسابقات بسکتبال نوجوانان بانوان کشور به مدت چهار روز به میزبانی استان فارس برگزار شد و در پایان تیم کردستان توانست به مرحله بعد این رقابت ها صعود کند.
در این مسابقات سه تیم کردستان، فارس و چهارمحال بختیاری حضور داشتند و در اوایل شهریورماه به مصاف هم رفتند.
در پایان رقابت ها تیم استان کردستان در دور نخست با نتیجه 79 بر 22 تیم چهارمحال بختیاری را شکست داد و در بازی خود در مصاف با تیم فارس 89 بر 59 نتیجه را واگذار کرد و به جمع هشت تیم برتر کشور صعود کرد.
سروه ضرغامیان و سارا کرمی به ترتیب در جایگاه مربی و سرپرست تیم کردستان را در مرحله دوم مسابقات بسکتبال نوجوانان بانوان کشور هدایت کردند.
در این رقابت تیم های فارس و کردستان به ترتیب به عنوان استان های اول و دوم به مرحله بعد راه یافتند.
3020
چند خبر ورزشی استان کردستان
سنندج- ایرنا- موفقیت رزمی کاران کردستانی در رقابت های کشور، درخشش شناگران کردستان در رده سنی زیر 10 سال در مسابقات کشوری و صعود تیم بسکتبال دختران این استان به جمع هشت تیم برتر نوجوانان کشور از جمله چند رویداد ورزشی استان است.
صاحبخبر -