به گزارش روز سه شنبه خبرگزاری رویترز، اشتاین مایر در جمع بیش از 1000 نفر از دیپلمات های و مدیران تجاری حاضر در همایش وزارت خارجه آلمان گفت: تصمیم انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا تبعاتی بلند مدت خواهد داشت که پیش بینی آن هنوز هم دشوار است.
وی افزود: به نفع انگلیس است که هر چه زودتر روند خروج از اتحادیه اروپا را با توجه به تبعات اقتصادی آن که تاکنون مشهود شده است، آغاز کند.
موسسه تحقیقاتی «پروگنس» به تازگی اعلام کرد که خروج ناگهانی انگلیس از اتحادیه اروپا می تواند تبعات منفی برای بازار اقتصادی آلمان داشته باشد.
کارشناسان می گویند برگزیت می تواند باعث شود حدود 70 هزار نفر کار خود را در آلمان از دست بدهند. بنا به آمار اداره فدرال آلمان، انگلیس تقریبا با 90 میلیارد یورو در سال گذشته سومین و مهمترین بازار صادراتی این کشور بوده است.
آینده اتحادیه اروپا در دوران پس از برگزیت موضوع گفت و گوهای «دونالد توسک» رئیس شورای اروپا و «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان در نشستی خواهد بود که در «براتیسلاوا» پایتخت اسکواکی برگزار خواهد شد.
مردم انگلیس در همه پرسی 23 ژوئن ( سوم تیرماه) به خروج کشورشان از اتحادیه اروپا رای دادند. خروج این کشور از اتحادیه اروپا مستلزم اجرایی شدن ماده 50 پیمان لیسبون است که با وجود گمانه زنی ها درباره زمان اجرایی شدن این ماده، «ایان دانکن اسمیت» وزیر پیشین کار و امور بازنشستگی انگلیس و از چهره های برجسته حامی برگزیت، به تازگی اعلام کرد که دولت «ترزا می» به احتمال قوی این ماده را که ناظر بر خروج اعضای اتحادیه اروپا است، اوایل سال جدید میلادی (2017) فعال خواهد کرد.
اروپام**9158**1599
آلمان: انگلیس و اتحادیه اروپا باید مقرراتی «عادلانه و الزام آور» وضع کنند
تهران-ایرنا- «فرانک والتر اشتاین مایر» وزیر امور خارجه آلمان گفت: انگلیس و اتحادیه اروپا برای حفظ روابط خود پس از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت) به مقررات جدید «عادلانه و الزام آوری» نیاز دارند.
صاحبخبر -