شناسهٔ خبر: 14991829 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فرینا | لینک خبر

خداآفرین منطقه ای امن برای سرمایه گذاری است

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس گفت: خداآفرین با داشتن منابع خدادادی مانند آب فراروان و زمین های مناسب و حاصلخیز منطقه ای امن و مناسب برای سرمایه گذاری است.

صاحب‌خبر -
خداآفرین منطقه ای امن برای سرمایه گذاری است
به گزارش فرینا، محسن خادم عرب باغی در آیین کلنگ زنی طرح های عمرانی در مرکز خداآفرین افزود:وجود پتاسنیل های بالقوه در زمینه کشاورزی و دامپروری در این منطقه می تواند زمینه ساز رونق اقتصادی، اشتغالزایی و توسعه پایدار شود.

وی بر لزوم استفاده از دانش و تکنولوژی در کشاورزی و دامپروری تأکید کرد و افزود:کشاورزی زمانی توجیه اقتصادی پیدا می کند که با صنعت همراه باشد و تولیدات آن به صورت مکانیزه برداشت و با فرآوری و تبدیل آن به صنایع، برای کشاورز ارزش افزوده به دنبال داشته باشد.

عرب باغی در پایان با بیان اینکه امروزه کشاورزی بدون صنعت هیچ معنایی ندارد و جواب نمی دهد، خاطر نشان کرد:در گذشته کشاورزان سنتی به دلیل بهره وری پایین متحمل ضرر و زیان فراوانی می شدند و این مسئله موجب ترک روستا و مهاجرت آن ها به شهرها می شد که با ترویج کشت و صنعت زمینه مهاجرت معکوس در این منطقه نیز فراهم می شود.

گفتنی است همزمان با هفته دولت چهار پروژه با اعتباری بالغ بر 70 هزار و 11 میلیارد ریال و با حضور مدیرعامل این سازمان، روسای برخی ادارات و نیز جمعی از سرمایه گذاران در مرکز خداآفرین منطقه آزاد ارس بهره برداری و کلنگ زنی شد.

بهره برداری از خیابان اصلی جانانلو و ساختمان اقامتی کمپ خداآفرین و همچنین کلنگ زنی عملیات کشت و صنعت خوشه صبا با سرمایه گذاری شرکت آببران و احداث مجتمع بین راهی در سایت قایقرانی از مهمترین این پروژه ها بود.

لازم به ذكر است منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس در شمال غرب ایران و در 135 کیلومتری مرکز استان آذربایجان شرقی قرار داشته و با چهار محدوده جلفا، نوردوز، خداآفرین و قلی بگلو، در شمال غرب ایران با کشورهای آذربایجان، ارمنستان و جمهوری خودمختار نخجوان هم مرز است.

 

 

نوع موضوع: خبر
نوع خبر: تولیدی
عکاس

برچسب‌ها: