شناسهٔ خبر: 14990489 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بزهای بومی بوشهر اصلاح نژاد شدند

بوشهر- ایرنا- مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: عملیات اصلاح نژاد یکهزار راس از بزهای بومی این استان با استفاده از نژادهای پرتولید داخلی و خارجی انجام شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر محمد صادق یزدانشناس روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این طرح با 900 میلیون ریال در سطح گله های مردمی اجرا شده است.
وی اضافه کرد: در برنامه اصلاح نژاد بزهای بومی استان از طرح ترکیب نژاد بزهای بومی با نژاد خارجی آلپاین و بزهای نر ایستگاه اصلاح نژاد بز عدنی استفاده شده است.
یزدانشناس اظهار کرد: با توجه به کمبود بارندگی و بروز خشکسالی در سالهای اخیر، مراتع استان جوابگوی نیاز دامها نیست و دامداران بناچار دامهای خود را در محیط دامداری و بصورت دستی تغذیه کنند.
وی گفت: به دلیل افزایش هزینه نگهداری، دام های بومی از تولید پایینی برخوردارند به همین دلیل افزایش بهره وری و تولید بیشتر به ازای هر راس دام می تواند باعث اقتصادی شدن تولید و افزایش درآمد دامداران روستایی شود که این امر یکی از راههای افزایش بهره وری، استفاده از تکنیکهای نوین پرورشی و اصلاح نژاد بزهای بومی است.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: عملیات اصلاح نژاد بزهای بومی استان در 12 گله و با استفاده از تکنیک تلقیح مصنوعی و توزیع دام نر اصلاح شده، صورت گرفته است.
6047/6043