شناسهٔ خبر: 14990067 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هفته دولت در تویسرکان، جهش در روند توسعه پایدار

تویسرکان - ایرنا - تویسرکان به اذعان بسیاری از کارشناسان، مسئولان و صاحب نظران حوزه های مختلف در چند سال گذشته و در خور شان آن پیشرفت و توسعه نکرده و ارتقا نیافتن شاخص توسعه در حوزه های مختلف موجب افزایش مهاجرت از این شهرستان و کاهش قابل توجه جمعیت ساکن در آن شده است.

صاحب‌خبر -

اما در شرایطی که دولت یازدهم به دلیل شرایط ویژه جهانی نظیر کاهش شدید قیمت نفت، اثر گذاری تحریم های ظالمانه برخی کشورهای دنیا و افت محسوس درآمدزایی عمومی با کمبود اعتبارات مالی دست و پنجه نرم می کند، شهرستان تویسرکان با تلاش، وحدت و همگرایی مسئولان ارشد و دستگاه های اجرایی موفق شد تا جایگاه قابل توجهی را به لحاظ اجرای طرح های عمرانی برای خود به دست آورد و دور خیز بلندی برای دست یابی به توسعه پایدار داشته باشد.
این روند مثبت و امید بخش به گونه ای است که استاندار همدان چند روز قبل در یادواره شهدای کارمند تویسرکان به آن اشاره کرد و سخن از جهش توسعه ای شهرستان تویسرکان در آینده ای نزدیک به میان آورد.
فرماندار تویسرکان روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به بهره برداری و آغاز مراحل اجرایی طرح های اثر گذار و قابل توجه در این شهرستان در دهه فجر سال 94 و هفته دولت سال جاری گفت: در هفته دولت سال جاری شاهد بهره برداری و آغاز مراحل اجرایی 44 طرح عمرانی با اعتباری بیش از 740 میلیارد ریال در شهرستان تویسرکان بودیم.
حبیب مومیوند افزود: در میان این طرح ها، طرح های کلیدی و اثر گذاری دیده می شود که شتاب قابل توجهی به روند توسعه شهرستان داده و زمینه را برای بهره وری حداکثری از ظرفیت های متنوع شهرستان مهیا می کنند.
وی اظهار کرد: تصویب نهایی طرح ساخت سد خرمرود که از اثر گذاری بالایی در تامین آب آشامیدنی و کشاورزی مناطق مهمی از شهرستان تویسرکان برخوردار است، یک طرح بزرگ و در خور توجه است که می تواند منشا تحولات چشمگیری در شهرستان باشد.
مومیوند با اشاره به آغاز مرحله اجرایی طرح ساخت تصفیه خانه سد سرابی به روش بی او تی با مشارکت بخش خصوصی و با برآورد اعتباری افزون بر 300 میلیارد ریال ادامه داد: همچنین در هفته دولت شاهد بهره برداری از طرح گاز رسانی به سه روستای قلی لاله علیا، ابرلاق علیا و ابر لاق سفلی با 10 هزار و 97 شبکه تغذیه و توزیع و نصب 70 انشعاب برای 90 خانوار بودیم.
وی گفت: بهره برداری از دو طرح آبیاری تحت فشار با صرف اعتباری افزون بر یک میلیارد و 670 میلیون ریال و آغاز مراحل اجرایی طرح عملیات آب و خاک در تعاونی روستای ولاشجرد با اعتبار اولیه 6 میلیارد ریال و با احداث سه هزار متر کانال و پنج هزار متر راه دستی، دو عدد پل ماشین رو و 32 دهنه آبگیر از محل اعتبارات سفر رییس جمهوری به استان همدان نیز از دیگر طرح های هفته دولت در تویسرکان به شمار می روند.
به گزارش ایرنا فرماندار تویسرکان با اشاره به آغاز عملیات اجرایی مدرسه روستای قلی لاله علیا و روستای درواز با برآورد مجموع اعتباری افزون بر سه میلیارد ریال و مدرسه روستای قصبستان با اعتبار 2 میلیارد ریال از محل اعتبار سازمان نوسازی مدارس ادامه داد: همچنین در هفته دولت سال جاری طرح بهسازی و رفع حریم خط 20 کیلو ولت برق روستای بابا پیر علی با اعتبار 280 میلیون ریال و همزمان طرح بهسازی و رفع حریم شبکه 20 کیلوولت روستاهای وردآورد علی، اشترمل و سنگ سفید با صرف اعتبار 720 میلیون ریال و اصلاح و بهینه سازی شبکه های فشار ضعیف روستایی و احداث کابل خودنگهدار به طول 12 کیلومتر و هزینه سه میلیارد و 700 میلیون ریال بهره برداری رسید.
وی خاطر نشان کرد: همزمان طرح پست هوایی خیابان توحید سرابی، بلوار شهید اشرفی اصفهانی و شهرک طالقانی نیز با صرف اعتباری معادل 900 میلیون ریال بهره برداری شد.
مومیوند بیان کرد: در سه سال اخیر 70 کلاس درس با صرف اعتباری افزون بر 83 میلیارد ریال در شهرستان تویسرکان ساخته شده که 27 کلاس آن تا ابتدای مهرماه سال جاری به بهره برداری می رسد و در هفته دولت نیز شاهد آغاز مرحله اجرایی ساخت مدرسه سجادیه با 15 کلاس درس در زمینی به مساحت دو هزار و 480 متر مربع و برآورد اعتباری معادل 30 میلیارد ریال و بهره برداری از مدرسه روستای بوجان در 200 متر مربع زیر بنا با هزینه کرد یک میلیارد ریال بودیم.
وی افزود: طرح بهسازی و آسفالت راه روستایی قلعه بختیار به طول 5.1 کیلومتر و عرض 5.5 متر و صرف 9 میلیارد و 800 میلیون ریال اعتبار نیز بهره برداری شد.
به گزارش ایرنا مومیوند به بهره برداری از طرح هادی روستای وردآورد علیا با اعتبار سه میلیارد و 300 میلیون ریال اشاره و اضافه کرد: همچنین طرح هادی روستای کهنوش با صراف اعتباری معادل سه میلیارد ریال نیز بهره برداری شد.
وی همچنین با اشاره به آغاز مرحله اجرایی طرح مرکز جامع سلامت تویسرکان در خیابان شهید فیاض بخش افزود: این مرکز چهار پایگاه سلامت اسلام آباد، 17 شهریور، شهید صدوقی و امام خمینی(ره) را با جمعیت 28 هزار و 631 نفر در قالب 8 هزار و 228 خانوار زیر پوشش خود دارد.
مومیوند اضافه کرد: کلنگ آغاز عملیات اجرایی مرکز پایگاه سلامت اسلام آباد تویسرکان در سالن شهید رجایی و همزمان در سالن شهید بهرامعلی الوندی در مساحت 150 متر مربع به زمین زده شد که این پایگاه جمعیت 6 هزار و 345 نفر را پوشش می دهد.
وی ادامه داد: همچنین دو دستگاه آمبولانس بنز اسپرینتر 315 مدل 2016 نیز به منظور نوسازی ناوگان فوریت های پزشکی، افزایش خدمات‎رسانی و ارتقای سطح کیفیت خدمات واحد فوریت های پزشکی به تجهیزات اورژانس تویسرکان اضافه شد.
فرماندار تویسرکان اظهار کرد: خط 20 کیلو ولت جدید شبکه توزیع برق تویسرکان با صرف اعتباری معادل 400 میلیون ریال، مرحله دوم طرح بهسازی روستای سید شهاب با صرف اعتباری بیش از پنج میلیارد و همزمان با این طرح، طرح بهسازی روستای فریازان و محمود آباد با صرف اعتباری معادل دو میلیارد و 380 میلیون ریال بهره برداری شد.
وی اضافه کرد: همچنین طرح بهسازی روستاهای خیرآباد، بابا کمال و قلعه نو نیز به ترتیب با صرف اعتباری معادل یک میلیارد و 680 میلیون ریال، پنج میلیارد و 130 میلیون ریال و چهار میلیارد و 250 میلیون ریال نیز بهره برداری شد.
به گزارش ایرنا فرماندار تویسرکان با اشاره به بهره برداری از مجتمع آبرسانی روستای کارخانه و قصبستان با تعویض هفت کیلومتر شبکه داخلی توزیع آب، سه کیلومتر خط انتقال آب و تجهیز ایستگاه پمپاژ با صرف اعتباری افزون بر 41 میلیارد ریال گفت: طرح نوسازی شبکه فاضلاب بلوار شهید بهشتی با نصب هزار متر شبکه جدید مودم و 45 میلیارد ریال اعتبار از دیگر طرح هایی بود که بهره برداری شد.
وی با اشاره به بهره برداری از طرح خیابان کنار گذر 16 متری منطقه سرابی با طول یک هزار و 300 متر مربع و آسفالت ریزی به مساحت 20 هزار و 800 متر مربع و صرف اعتباری بیش از 59 میلیارد و 710 میلیون ریال افزود: این در حالی است که تکمیل طرح چهار بانده کردن جاده های تویسرکان به کنگاور و تویسرکان به جوکار ، سامان دهی جاده تویسرکان به همدان از مسیر گنج نامه و طرح ساخت جاده کمربندی تویسرکان در دستور ساخت قرار دارد.
فرماندار تویسرکان آغاز فعالیت دو شرکت دارو سازی تدبیر دارو و هگمتان دارو در تویسرکان در آینده ای نزدیک را گامی اثر بخش در راستای بهبود فضای اقتصادی، ایجاد فرصت های شغلی و حرکت تویسرکان به سمت قطب تولید داروی غرب کشور دانست و یادآور شد: همچنین بهره وری حداکثری از ظرفیت صنایع مبل و منبت با بهره گیری از چهار هزار و 250 کارگاه و هفت هزار و 500 شاغل در این بخش و دانشگاه های شهرستان به ویژه دانشکده فنی ، توجه ویژه به توسعه زیر ساخت های گردشگری و احیای صنایع فرش دست باف و سفال نیز در دستور کار قرار دارد.
به گزارش ایرنا وی خاطرنشان کرد: دبیرخانه دائمی و خانه گردوی تویسرکان نیز با هدف پیشبرد هدفمند و کارشناسانه امور مربوط به این محصول استراتژیک در شهرستان تشکیل شده است.
وی از وحدت، تعامل و همگرایی مسئولان دستگاه های اجرایی، امام جمعه و نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی ابراز خرسندی کرد و افزود: امید می رود شهرستان تویسرکان با اجرای طرح های عمرانی طرح های اثر گذار عمرانی گام های بلندی در جهت دست یابی به توسعه پایدار خود بردارد.
تویسرکان یکی از شهرستان های استان همدان واقع در 90 کیلومتری شهر همدان است که از سه شهر، دو بخش و هفت دهستان تشکیل شده است.
7524/6993