شناسهٔ خبر: 14989922 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

بهره برداری از 80 طرح عمرانی و خدماتی در خراسان رضوی

در آخرین روز از هفته دولت، 80 طرح با بیش از 312 میلیارد ریال هزینه در خراسان رضوی بهره برداری شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرنگار خراسان رضوی، خبرگزاری صدا و سیما، این طرحها در شهرستانهای جوین، تایباد،تربت حیدریه،کاشمر، خواف، خلیل آباد،کلات و بهره برداری از 80طرح با بیش از 312 میلیارد ریال در خراسان رضویقوچان با 312 میلیاردو 90 ریال به بهره برداری رسید.

پنج طرح  سالن ورزشی روستایی، تکمیل کارخانه خوراک دام، آزمایشگاه مرکز بهداشت و درمان، طرح روشنایی و آسفالت محور ارتباطی با 85 میلیارد و 700 میلیون ریال هزینه در شهرستان جوین، چهارطرح در بخش میان ولایت شهرستان تایباد شامل اجرای طرح هادی روستایی، اصلاح شبکه و آبرسانی و بوستان روستایی، چاه آب آشامیدنی شهری با 20 میلیارد ریال هزینه و 13 طرح شهرداری در تربت‌ حیدریه همچون بهسازی آسفالت ورودی و خروجی شهر، بوستان شهری، پارک بانوان و مرکز کنترل ترافیک به عنوان سومین مرکز کنترل ترافیک خراسان رضوی در مجموع با 47 میلیاردو 900 میلیون ریال از جمله طرحهای بهره برداری شده در آخرین روز از هفته دولت در خراسان رضوی است.

به همین مناسبت از 27 طرح در بخش کوه سرخ کاشمر از جمله طرح آب‌رسانی روستایی، نخستین سالن ورزشی، روکش آسفالت بخشی از محور کاشمر به ریوش، واحد آموزشی، خانه عالم و 16 واحد مسکونی روستایی برای خانواده‌های دو معلولیتی با 31 میلیاردو 800 میلیون ریال هزینه و چهار طرح در بخش سلامی خواف شامل زیرسازی، جدول‌گذاری و آسفالت معابر دو روستا، انتقال آب چاه کشاورزی روستایی، اجرای شبکه نوین آبیاری روستایی روح آباد، دو واحد مسکونی مددجویی کمیته امداد و بهزیستی در مجموع با 12 میلیاردو 500 میلیون ریال هزینه بهره برداری شد.بهره برداری از 80طرح با بیش از 312 میلیارد ریال در خراسان رضوی

6 طرح عمرانی در خلیل آباد، هشت طرح عمرانی دربخش مرزی باجیگران شهرستان قوچان و 13 طرح در شهرستان کلات از دیگر طرحهای بهره برداری شده به مناسبت هفته دولت در خراسان رضوی است.

علی رضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی طرحهای مورد بهره برداری در خراسان رضوی همزمان با هفته ی دولت را هزار و 157 طرح با بیش از هزار و 185 میلیارد تومان هزینه اعلام کرده است.