به گزارش ایرنا، خبرگزاری رویترز به نقل از «بن رودز» معاون مشاور امنیت ملی آمریکا گزارش داد که رئیسان جمهوری آمریکا و ترکیه روز 4 سپتامبر (14 شهریور) در هانگجو چین و در جریان اجلاس سران گروه بیست دیدار می کنند.
رویترز به نقل از این مقام آمریکایی نوشت که دستور کار این دیدار گفت و گو در مورد رخدادهای پساکودتای ترکیه، عملیات نظامی علیه داعش و برقراری ثبات در سوریه خواهد بود.
به نوشته رویترز، کاخ سفید پیشتر مخالفت خود را با ورود نظامیان ترکیه به شمال سوریه و قلمرو 'نیروهای دمکراتیک سوریه' اعلام کرد. دولت اوباما از این نیروها حمایت می کند و معتقد است که اقدام ترکیه منجر به تضعیف جبهه ضد داعش می شود.
به گزارش ایرنا، سران آمریکا و روسیه نیز در جریان این اجلاس دیداری غیر رسمی خواهند داشت و مسائل سوریه و اوکراین را بررسی خواهند کرد.
اجلاس سران 20 قدرت اقتصادی جهان روزهای 4 و 5 سپتامبر (14 و 15 شهریور) برگزار خواهد شد.
اروپام**3092**1572
نخستین دیدار اوباما و اردوغان پس از کودتای نافرجام ترکیه در چین
تهران - ایرنا - «باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا و «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه برای نخستین بار پس از کودتای نافرجام 15 ژوئیه در ترکیه در حاشیه اجلاس سران گروه بیست در هانگجو چین با یکدیگر دیدار و مذاکره می کنند.
صاحبخبر -