به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پلنا، فرماندار فلاورجان در جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی فلاورجان با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی به عنوان محور ادبیات اقتصادی کشور در دستور کار دولت قرار گرفته است گفت: در شهرستان فلاورجان بیشترین توان برای خود اشتغالی و بنگاه های کوچک گذاشته شده است.
اصغر هدایت ادامه داد: در حال حاضر علی رغم تعدیل نیروی اجباری که در کشور به اجبار شاهد هستیم اما فلاورجان از سهمیه ای که استان در زمینه خود اشتغالی به آن سهمیه داده است جلوتر است به طوری که در حال حاضر ۹۵۴ نفر در سامانه اشتغال از فلاورجان ثبت نام کرده اند و این حدود ۳۰ درصد بیشتر از سهمیه ما در چندماه اول سال است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در این زمینه افزود: دولت برای بنگاه های کوچک درحال حاضر تسهیلاتی را مشخص کرده است که مشکلات آنها تا حدودی کاهش یابد و طبق آخرین آمار اعلام شده ۲۱ واحد کوچک برای دریافت ۲۱میلیارد ریال تسهیلات بانکی به بانک مراجعه کرده اند.
فرماندار فلاورجان نزدیکی منطقه به اصفهان را یکی از مشکلات این شهرستان عنوان کرد و افزود: این مساله باعث شده روستاییان فلاورجان انتظار شهر نشینی در روستا را داشته باشند و به همین دلیل کشاورزی و دامداری در روستاها درحال کم رنگ شدن است.
وی همچنین با اشاره به روستای جلال آباد که می توان آن را در عرصه اقتصاد مقاومتی به عنوان یک الگو معرفی کرد افزود: جلال آباد از قدیم به صورت سنتی در بحث تولید صنایع چینی فعال بوده است و اگر مورد حمایت قرار گیرد می توان به عنوان یک روستای موفق در این زمینه آن را معرفی کرد ضمن اینکه برخی از همین صنایع کارگاه های روستایی به کشورهای حوزه خلیج فارس صادرات دارند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان فلاورجان در ادامه درباره حمایت از تولید کننده برای تحقق اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: طرح های توسعه ای با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰درصد را در شهرستان شناسایی کرده ایم.
علیرضا جهانگیری خاطر نشان کرد: بیشتر هدف ما بر روی واحد هایی است که تولید آنها بازار برای فروش داشته باشد و این منطقی نیست که به تولید محصولی کمک کنیم که پس از فروش در انبار و روی دست تولید کننده بماند.
انتهای پیام/