فناوران- در بیانیه سپاه قائم آل محمد (عج) به موضوع دستگیری تعدادی از مدیران و گردانندگان گروه ها، کانال ها و صفحات مروج فساد و ابتذال در فضای مجازی در استان سمنان پرداخته شده است.
این بیانیه خطاب به کاربران فضای مجازی و شبکه های اجتماعی گفته است: در پی افزایش سطح مطالبات عمومی جامعه برای برخورد با مجرمان مجازی و با هدف حمایت از کیان خانواده و جامعه اسلامی، به اطلاع مردم استان سمنان می رساند در راستای شناسایی و اشراف اطلاعاتی بر عوامل مخل امنیت اخلاقی در فضای مجازی استان، مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سایبری سازمان اطلاعات سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان، به برخورد با تعدادی از مدیران و گردانندگان گروه ها، کانال ها و صفحات مروج فساد و ابتذال در فضای مجازی اقدام کرده که طی آن تعدادی از آنان دعوت، احضار یا دستگیر شده اند.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: کاربران فضای مجازی از اعتماد به افراد ناشناس در این فضا اکیدا خودداری کنند و برای عضویت در گروه ها، کانال ها و صفحات مختلف، رعایت موازین شرعی و قانونی را مدنظر قرار دهند.
سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان در بیانیه خود به خانواده های این استان توصیه کرده است: خانواده ها نیز به منظور حفظ و صیانت از حریم امن خانواده باید با مراقبت و کنترل لازم، ضمن پیشگیری از آسیب های احتمالی زمینه های بهره برداری اصولی و مناسب از فرصت های فضای مجازی را پدید آورند.
معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان نیز با بیان دستگیری های اخیر صورت گرفته و در دام افتادن مجرمان فضای مجازی در این استان گفت: مردم استان سمنان باید مراقب باشند تا در دام متخلفان و مجرمان فضای مجازی نیفتند.
مهدی دیابی از برخورد قاطع با مجرمان فضای مجازی از سوی سپاه قائم آل محمد (عج) خبر داد و افزود: همواره در استان سمنان عرصه بر مجرمان اخلاقی فضای مجازی تنگ تر می شود.
در گزارشی دیگر یک منبع آگاه امنیتی گفت: حدود ۱۷۰ مدیر گروه یا کانال اجتماعی که در استان فارس فعال بودند، احضار و برخی نیز دستگیر شده اند.
براساس گزارش سایت اطلاع رسانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان فارس، این مقام آگاه اعلام کرده است: این اقدام در پِی افزایش سطح مطالبات عمومی جامعه برای برخورد با مجرمان مجازی و با هدف حمایت از کیان خانواده و جامعه اسلامی انجام شده است.
براساس این گزارش، افراد دعوت، احضار یا دستگیرشده شامل تعدادی از مدیران و کاربران فضای مجازی می شود که در حوزه های ضد امنیت اخلاقی، چرخه مدلینگ مجرمانه و توهین به عقاید دینی مردم فعالیت می کردند.
این منبع آگاه گفت: این افراد که در پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی تلگرام، واتس اپ و اینستاگرام فعالیت می کردند، براساس بندهای الف و ب فهرست مصادیق محتوای مجرمانه مورد تعقیب قضایی قرار گرفته اند.
وی با بیان اینکه گزارش های ارسالی مردم استان فارس به سامانه گرداب تعاملی نقش موثری در شناسایی این افراد داشته است، گفت: اقدامات این گونه افراد در شبکه های اجتماعی مورد رصد مستمر قرار گرفته و با افرادی که با اقدامات مجرمانه خود، باعث از میان رفتن امنیت اخلاقی و گسترش محتوای ناسالم شوند، برخورد قضایی مناسب صورت خواهد گرفت.