علی ترکاشوند در گفتگو با خبرنگار پانادرکرج، مهمترین رویکرد این اقدام را آموزش کودکان و نوجوانان به عنوان آینده سازان جامعه اسلامی معرفی کرد و افزود: همچنین مساجد به عنوان مکان های مقدسی که محل تجمع مسلمانان و بزرگان شهر محسوب می شود یکی از نقاط تمرکز مدیریت شهری کرج برای ارائه این آموزش ها در نظر گرفته شده است.
ترکاشوند، از مهمترین ملزومات توسعه شهری و افزایش دانش اجتماعی را آموزش به کودکان و پرورش آنان در خصوص موضوعات مرتبط ذکر کرد و اظهار داشت: مدرسه و مسجد محیط هایی هستند که در جامعه ما همچون کانون یک دایره، در معرض توجه قرار داشته و به عنوان مراکزی تاثیرگذار به شمار می آیند که هر گونه اقدامی حول محور این مراکز می تواند به حصول نتیجه بیانجامد.
وی، هماهنگی و برنامه ریزی برای اجرای طرح های آموزشی، ورزشی و فرهنگی در این مراکز را از سوی معاونت فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج، به همین منظور دانست.
ترکاشوند ادامه داد: در ابتدای شکل گیری شهرداری ها، این دستگاه ها صرفا جنبه خدمات رسانی داشتند اما با وسعت یافتن فعالیت آنها و مسئولیت هایی که به عهده شان گذاشته شد، اجرای اهداف فرهنگی، درمانی و ورزشی نیز در دستور کار قرار گرفت به طوری که امروزه این دستگاه ها به عنوان یک نهاد خدماتی و فرهنگی، یکی از مهمترین مراکز آموزش فرهنگ شهری و شهروندی به شمار آمده و اجرای بیش از 300 وظیفه را در همه این بخش ها به عهده دارند.
شهردار ایران کوچک در ادامه به پانا گفت: طبق تفاهم نامه ای که با مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز به امضاء رسید، تعداد 120 مدرسه از سوی شهرداری کرج تجهیز و هوشمندسازی شد تا حقوق شهروندی را برای دانش آموزان و اولیاء آنان تشریح کرده و آموزش دهد.
ترکاشوند با یادآوری اینکه همچنین 110 مسجد فعال شهر برای این منظور آماده شده و در حال فعالیت می باشند، خاطرنشان کرد: اعتقاد ما بر این است که آموزش شهروندان، نقش بسزایی در توسعه فرهنگی شهر ایفا خواهد کرد.
∎